📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Pewnie ofiarami byli biali, ale przecież wobec nie ma mowy o rasizmie.
jeśli piszą atak terrorystyczny to pewnie IRA, muzułmanie robią incydenty....
nowynick napisał/a:
jeśli piszą atak terrorystyczny to pewnie IRA, muzułmanie robią incydenty....
Oczywiście, że incydent. Taki tam turysta z Libii
@Halman
Powinien wyciągnąć gnata i jej strzelic w pysk... Ja bym pozwolił mu kupowac u mnie
@up dokladnie jakis młody z libii z tego co czytałem zadawał ciosy w szyję a jak nie mógł juz to spierdolił bo leciała do niego grupa jakaś ze sprzętem
Powinien wyciągnąć gnata i jej strzelic w pysk... Ja bym pozwolił mu kupowac u mnie
@up dokladnie jakis młody z libii z tego co czytałem zadawał ciosy w szyję a jak nie mógł juz to spierdolił bo leciała do niego grupa jakaś ze sprzętem
Oczywiście Wyborcza napisała, że ataków dokonał mieszkaniec Reading. W domyśle z dziada pradziada Anglik. Pierdolone lewackie pismaki. Jakby Polak najebany rozjechał grupę ludzi, to michnikowe scierwa pewnie by orgazmu dostały.
nowynick napisał/a:
jeśli piszą atak terrorystyczny to pewnie IRA
Dziecko , zarówno stara jak i nowa IRA używają ładunków wybuchowych lub w ostateczności strzelają z AK 47 lub podobnej broni. To artyści a nie jacyś rzeźnicy z nożami .
Powinni tam teraz zakazać posiadania noży, jak zrobili to z bronią. To już któryś raz z tymi nożownikami u nich, powinni być bardziej postępowi i być jeszcze bardziej protekcjonalni wobec obywateli.
BigDaddyD napisał/a:
Powinni tam teraz zakazać posiadania noży, jak zrobili to z bronią. To już któryś raz z tymi nożownikami u nich, powinni być bardziej postępowi i być jeszcze bardziej protekcjonalni wobec obywateli.
W UK mój drogi nie kupisz noża na straganie... Idziesz na stragan, wybierasz nóż, kupujesz, aleeeee nie dostajesz go do ręki tylko wysyłają Tobie do domu. Nawet tutaj był film z takich zakupów . Pojebane bo nie widziałem, żeby w markecie tak było
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów