📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ooo kurwaaaa... soczyście siadło
Podoba mi się kolejność dzwięku przy końcu filmiku. Chlast, łup, weeeee. Prawdziwa sztuka.
Mała ma straszne lagi na łączu.
Kamilegionista napisał/a:
Dobrze tak suce. I tak za 15 lat będzie się puszczać.
ja bym raczej obstawiał z góra 12
dziesięć lat później będzie jej sadził plaskacze mąż alkoholik, z którym przyrobi dziecko w wieku 14 lat
dwadzieścia lat poźniej plakacze będzie jej sadziło dziecko, bo nie będzie chciała oddawać renty po mężu na narkotyki
tak więc niech się przyzwyczaja...
Należy się browar jak psu micha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów