18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
ferro 2011-09-02, 15:08 13
notorious big? legenda rapu
Zgłoś
androgenius 2011-09-02, 16:26 65
ferro napisał/a:

notorious big? legenda rapu

Nie. Murzyn. Legenda komisariatu.

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
ferro 2011-09-02, 16:39 5
@up hmm fan rocka?
Zgłoś
Mockba 2011-09-02, 16:41 17
ferro napisał/a:

@up hmm fan rocka?

nie, wieśniak.
Zgłoś
l................z 2011-09-02, 16:48
Polak za to nie kradnie
Zgłoś
Henryk Kwinto 2011-09-02, 16:51 8
Tak, Biggie Smalls pasuje do tekstu jak chuj. Ani wyszczuplony, ani musiał kraść ...
Zgłoś
majkelson 2011-09-02, 18:12 2
Autor chciał błysnąć, bo coś kurwa chyba w szkole dziś nie poszło
Zgłoś
Turbik 2011-09-02, 18:45 1
androgenius napisał/a:

Nie. Murzyn. Legenda komisariatu.

Aleś Ty kurwa dowcipny heaheahehae.

Nie
Zgłoś
krycha7 2011-09-02, 19:31 3
Ludzie kurwa! To jest Sadistic! Nie śmieszy mnie ze względu na szacunek do rapera - nie komentuję i nie wystawiam brona! Nie liczcie tu na "super śmieszne dowcipy", których wiele na różnych portalu o jednorożcach, czy innym gównie. Może nie udzielam się na sadolu, ale nie mogę, czasem to nie wiem za jakie grzechy ten portal skarano takimi debilami, których wszystko wielce uraża... Sadistic nie kojarzy wam się ze słowem "sadystyczne"?
Zgłoś
Mockba 2011-09-02, 21:29
krycha7 napisał/a:

Ludzie kurwa! To jest Sadistic! Nie śmieszy mnie ze względu na szacunek do rapera - nie komentuję i nie wystawiam brona! Nie liczcie tu na "super śmieszne dowcipy", których wiele na różnych portalu o jednorożcach, czy innym gównie. Może nie udzielam się na sadolu, ale nie mogę, czasem to nie wiem za jakie grzechy ten portal skarano takimi debilami, których wszystko wielce uraża... Sadistic nie kojarzy wam się ze słowem "sadystyczne"?

Zgłoś
pakicito 2011-09-03, 13:11 1
widac znajomosci niektorzy maja, ze tematy rasistowskie przechodza a moj grzeczny koment nt murzynka dostal 3 pkt ostrzezen
Zgłoś
LadyBergamoth 2011-09-03, 16:11
pakicito napisał/a:

widac znajomosci niektorzy maja, ze tematy rasistowskie przechodza a moj grzeczny koment nt murzynka dostal 3 pkt ostrzezen

Może nie był śmieszny

Moje hobby
Zgłoś
f................. 2011-09-03, 17:12
poluzujcie zwieracze, huh!

a ja myslałam, że to polacy mają etykietke zuodziei
Zgłoś
kaju666 2011-09-03, 22:31
mega propsy dla Notorious'a
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów