Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
U nich maszerują pedały u nas kryptopedaly z onr.
Wnioski: pedały lubią chodzić na spacer.

Wiewór napisał/a:
U nich maszerują pedały u nas kryptopedaly z onr.
Tacy jak ty nie chcą by "faszyści" zagladali do waszych sypialni... To dlaczego maszerujecie z gołymi dupami, z dildami przyczepionymi do twarzy po ulicach? Jakby to kogoś interesowało, co tam takie zwyrole jak ty robią.
Wiewór napisał/a:
Ty lepiej patrz by cię rower nie p🤬lnął, zamiast komentować na sadolu w czasie spaceruU nich maszerują pedały u nas kryptopedaly z onr.
Pederasty, prastytuty, pewnie MATKA prędzej plag egipskich by się spodziewała
huncfot130 napisał/a:
Konkurs :
Wśród pedałów i lezb znajdź bezdomnego....
Haha:D zdradziły go brudne buciory

Jakie gówno trzeba mieć w głowie, żeby stwierdzić że to świetny pomysł.
edek_kotek napisał/a:
Wolę golasów na ulicy niż pedofili w sutannach
lepiej jednego pedofila na 10000 w sutannie odpalić niż się użerać tysiącami tej pedalskiej hołoty, pedale.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie