Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1,5 roku byłem w Stanach w szkole i mogę stwierdzić, że język angielski (w odmianie USA) znam aktualnie w stopniu bardzo zaawansowanym - i w mowie i w piśmie. Nie perfect, bo przez te kilka dobrych lat nie porozumiewania się nim na codzień trochę umknęło...
I chuj mi z tego, skoro w zeszłym roku byłem w UK i w kilku przypadkach zrozumienie Brytola było czymś kurwa niemożliwym. Napierdalają szybciej niż ten Polak, co rapował na zmywaku, skracają zdania/słowa, a mówią jakby właśnie mieli chuja w ustach.
Dlatego mnie to na przykład nie rozpierdala, bo angielski niby znam perfect, a w niektórych przypadkach "rasowego" Angola jest ciężko.
Poza tym nie każdy musi znać i umieć obce języki, wystarczy aby nie kaleczyć ojczystego.
Fakt, ale w dzisiejszych czasach jeśli nie zna się co najmniej dwóch języków, to jest się w połowie analfabetą
nauczcie się kurwa po Polsku mówić!!!
"Nauczcie się mówić, kurwa po polsku"
Tak powinno to zdanie wyglądać, zacznij lepiej od siebie...
Kto powiedział, że się nie uczyłem, mówię tylko, że stwierdzenie na poziomie gimnazjum jest chujowe, znam ludzi, którzy na studiach dopiero zaczęli się uczyć angielskiego. Poza tym nie każdy musi znać i umieć obce języki, wystarczy aby nie kaleczyć ojczystego.
Jeżeli nauczyciel jest chujowy, to nie wiem jak by się starał nie nauczy, przez szkołę średnią nauczyłem się więcej niż przez 6 lat podstawówki. Bo szkoła uczy w Polsce tylko teorii, natomiast babka postanowiła pokazać nam coś innego od początku była praktyka, a teoria w międzyczasie i okazało się to 1000x lepsze.
Tłuczenie strony biernej, mowy zależnej i wszystkich czasów, na co poświęcane było więcej czasu niż, na obeznanie siękiedy tego użyć, a prawda jest taka, że znajomość 4 czasów wystarcza do komunikatywnego porozumiewania się, a nie jakieś perfecty, którymi brechtają się ino brytole.
Tak, poskarż się jakich to miałeś chujowych nauczycieli, też znam ludzi co zaczęli naukę angielskiego na studiach ale nie ma czym się chwalić. Nie odwrócisz kota ogonem - teraz jezyków uczą się wszyscy.
Jak już ktos powiedział bez 2 języków obcych dzisiaj ani rusz.
Ja jak bym nie rozumiał to bym nawet się nie przyznawał
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów