📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Koles jest zajebisty, polecam jego Stand-Up
"angielski wymagany na poziomie gimnazjum" dobre sobie chyba gimnazjum w stanach
Nie wiem jak obecnie, ale jak ja chodziłem do podstawówki, to angielski, ogólnie język obcy był traktowany na równi z zajęciami z WFu, gdyby nie docisk w szkole średniej gdzie dopiero tam zaczęły jakieś kompetentne osoby uczyć, to ani be ani me, a wątpię, aby stara gwardia, ludzi którzy uczą a nie powinni była zdolna przyznać się do błędu i odejść.
Nie wiem jak obecnie, ale jak ja chodziłem do podstawówki, to angielski, ogólnie język obcy był traktowany na równi z zajęciami z WFu, gdyby nie docisk w szkole średniej gdzie dopiero tam zaczęły jakieś kompetentne osoby uczyć, to ani be ani me, a wątpię, aby stara gwardia, ludzi którzy uczą a nie powinni była zdolna przyznać się do błędu i odejść.
@UP Trzeba się było uczyć systematyczniej we własnym zakresie jebany obibok .
Kto powiedział, że się nie uczyłem, mówię tylko, że stwierdzenie na poziomie gimnazjum jest chujowe, znam ludzi, którzy na studiach dopiero zaczęli się uczyć angielskiego. Poza tym nie każdy musi znać i umieć obce języki, wystarczy aby nie kaleczyć ojczystego.
Jeżeli nauczyciel jest chujowy, to nie wiem jak by się starał nie nauczy, przez szkołę średnią nauczyłem się więcej niż przez 6 lat podstawówki. Bo szkoła uczy w Polsce tylko teorii, natomiast babka postanowiła pokazać nam coś innego od początku była praktyka, a teoria w międzyczasie i okazało się to 1000x lepsze.
Tłuczenie strony biernej, mowy zależnej i wszystkich czasów, na co poświęcane było więcej czasu niż, na obeznanie siękiedy tego użyć, a prawda jest taka, że znajomość 4 czasów wystarcza do komunikatywnego porozumiewania się, a nie jakieś perfecty, którymi brechtają się ino brytole.
Jeżeli nauczyciel jest chujowy, to nie wiem jak by się starał nie nauczy, przez szkołę średnią nauczyłem się więcej niż przez 6 lat podstawówki. Bo szkoła uczy w Polsce tylko teorii, natomiast babka postanowiła pokazać nam coś innego od początku była praktyka, a teoria w międzyczasie i okazało się to 1000x lepsze.
Tłuczenie strony biernej, mowy zależnej i wszystkich czasów, na co poświęcane było więcej czasu niż, na obeznanie siękiedy tego użyć, a prawda jest taka, że znajomość 4 czasów wystarcza do komunikatywnego porozumiewania się, a nie jakieś perfecty, którymi brechtają się ino brytole.
nie wszyscy uczyli sie jezyka angielskiego ja np od podstawówki do technikum uczyłem sie niemieckiego a angielkiego nauczyłem sie z gier i z innych pierdół
Kurwa, a ja utknąłem z angielskim na poziomie podstawówki, szkoda, ze sobie nie obejrzę ;(
swiezy napisał/a:
angielski wymagany na poziomie gimnazjum.
W gimnazjum wladalem angielskim biegle, o ile mnie pamiec nie myli. Do jakiego ty gimnazjum chodzisz?
Hehe
Jestem w drugiej klasie technikum i właśnie się dowiedziałem, że jestem z angielskim na poziomie gimnazjum
Dobrze wiedzieć takie rzeczy, bo dużo filmików nie rozumiałem na tym portalu
Jestem w drugiej klasie technikum i właśnie się dowiedziałem, że jestem z angielskim na poziomie gimnazjum
Dobrze wiedzieć takie rzeczy, bo dużo filmików nie rozumiałem na tym portalu
Jak mnie rozpierdala jak ktoś w Polsce mówi, że zna angielski biegle albo perfect. Przyjedź do Anglii albo Irlandii i się zesrasz przy pierwszym scumbag.
@up sam sie zesrasz ! znam biegle angielski !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów