Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tam przynajmniej nie protestują o wolne sądy. Sąd na miejscu gdy się nie uda i przeżyje wtedy dopiero do pierdla. Pewnie państwu na rękę są takie samosady bo więzienia przepełnione.
No, kurwa. Piękna w chuj taka sprawiedliwość. Przegrasz z typem w ping-ponga a ten nie umie się pogodzić z porażką, więc puści plote że mu zgwałciłeś
córkę. No i chuj. Już po tobie. Mimo to próbujesz spierdalać, ale chuja zdziałasz gdy gonią cię prawie wszyscy mieszkańcy wioski. I kończysz pod jakąś
krzywą ścianą z jebanych pustaków w kałuży krwi i z łbem rozjebanym.
Rób, kurwa, jak chcesz. Ja wybieram system sprawiedliwości gdzie przeprowadza się postępowania dowodowe, procesy i są sędziowie niezależni -
mimo że są tacy którzy nazywają ich kastą
No, kurwa. Piękna w chuj taka sprawiedliwość. Przegrasz z typem w ping-ponga a ten nie umie się pogodzić z porażką, więc puści plote że mu zgwałciłeś
córkę. No i chuj. Już po tobie. Mimo to próbujesz spierdalać, ale chuja zdziałasz gdy gonią cię prawie wszyscy mieszkańcy wioski. I kończysz pod jakąś
krzywą ścianą z jebanych pustaków w kałuży krwi i z łbem rozjebanym.
Rób, kurwa, jak chcesz. Ja wybieram system sprawiedliwości gdzie przeprowadza się postępowania dowodowe, procesy i są sędziowie niezależni -
mimo że są tacy którzy nazywają ich kastą
Nie myl Brazyli z Chinami, u brazoli nikt w ping pong a nie gra.
Nie myl Brazyli z Chinami, u brazoli nikt w ping pong a nie gra.
e-pingpong.pl/turnieje-indywidualne/msj-polacy-wymeczyli-wygrana-nad-brazylia/
Brazylijskiej wersji PiS rozjebanie dynamicznej gospodarki zajęło 16 lat...
Zaciekawiło mnie to. Masz jakieś ciekawe źródło, albo miejsce gdzie zasięgnąć merytorycznej informacji odnośnie tego, o czym mówisz?
Szczerze mówiąc patrząc po wypowiedziach na sadisticu, to pełni nienawiści i uprzedzeń użytkownicy trzymani w ryzach są tylko przez konwenanse i presję społeczną. Niektórzy nawet się nie kryją w komentarzach z tym, jakich przestępstw by na kim dokonali.
Wiesz dlaczego tam kradną? Bo nic nie mają. Jestem ciekawy jak byś zareagował, gdybyś nie miał nic. A ktoś chciał by ci to nic zajebać.
To jeszcze można zrozumieć, ale wymierzaniem samemu kary za kradzież to już ciężej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów