📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Mnie ciekawi kto będzie uznanym winnym za kolizję. Bo zazwyczaj ten z tyłu, ale w tym przypadku to ten z tyłu ostatecznie zmienił pas z lewego na środkowy i doprowadził do kolizji.
Chyba nie sadzisz ze Polakom odstep sie przyda, krolom wyprzedzania na pasach, podwojnej ciaglej i przejazdach kolejowych.
tozh napisał/a:
nagrywający bezmózg , nawet nie póbował hamować . Piwo
Nie wygląda żeby hamulce użył.
Odstęp dobry był. Nie było połączenia między mózgiem, a pedałem hamulca
Ten z przodu albo sie zagapil albo operuje jak nasze Janusze wyprzedzacze co to lubia sobie pod sama dupe auta podjechac zanim zrobia manewr odbijania w lewo... jakby tam jakies pokemony byly do zebrania....a ten z tylu tez madry, mysli ze ma flowa z kiera i popierdala jak debil przez podejrzana sytuacje....
Maniecky napisał/a:
Ten z przodu albo sie zagapil albo operuje jak nasze Janusze wyprzedzacze co to lubia sobie pod sama dupe auta podjechac zanim zrobia manewr odbijania w lewo... jakby tam jakies pokemony byly do zebrania....a ten z tylu tez madry, mysli ze ma flowa z kiera i popierdala jak debil przez podejrzana sytuacje....
Bo niestety moc to bezpieczeństwo. Jak auto ma mniej niż 100 koni to kierowca dla bezpieczeństwa nie powinien wyprzedzać.
Hollo napisał/a:
Chyba nie sadzisz ze Polakom odstep sie przyda, krolom wyprzedzania na pasach, podwojnej ciaglej i przejazdach kolejowych.
Wystarczy, że taka pizda jak ty przestanie złośliwie blokować możliwość wyprzedzania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów