Kolejny raz natrafiłem na tego samego farmera .... Dotacje musi mieć jednak konkretne Teraz śmiga pięknym ,klasycznym Jaguarem XJ220
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Trzeba to pokazać naszym fachowcom, którzy drogi budują. Niech się uczą, jak wygląda równa droga.
A mnie zadziwia jedna rzecz... koleś ma równiejsze pole niż nasza A1-ka... zadziwiają mnie robole, którzy potrafią zrobić nową drogę mniej równą niż trawka biwakowa krezusa.... so sad...
Pięknę auto, ale znając życie gdyby wpadło w ręce polskiego "wieśniaka" to by mu dopierdolił jakieś płomienie, wydech jak studnie, naklejki z tygrysem, dopierdolił 4m spojler, fele z bazaru z neonami i tyle z klasyka...
pamietacie jak sie w need for speed 2 jezdzilo tym samochodem? to byly czasy
a ja uważam że ostatnią fajną rzeczą jaką zrobili brytole to był spitfire i chyba nic więcej ogólnie ich nie lubię nazwozili sobie czarnych ciapatych i cholera wie czego jeszcze a teraz płaczą że nie mają pracy a inni są obrzydliwie bogaci.. a co do łąki i u nas są równie proste bo łatwiej jest uprawiać zborze czy kosić trawe dla bydła a drogi drogami u mnie remonty dookoła miasta tyle że zrobią kawałek idą dalej zostawiając starą nawierzchnie i tak sie miesza a łączenia się jebią i znów dziury.. zamiast zacząć np w lublinie w strone waszawy metr po metrze i od każdego miasta do każdego miasta to nie kradną żwir najmują kitajców co mówią że pierdolą nie robią w połowie, polaków nie najmą bo drogo a masa jest tak lipna że 80 letni beton hitlera sie lepiej sprawdza..
bogaty Amerykaniec wkurwia reszte swiata ,kosi trawe Jage'm i mozliwe że jest on zatankowany olejem po frytach ;D
pewnie każda z połowy jego maszyn przedstawia większą wartość niż ten XJ220. nowy średniej wielkości ciągnik dobrej marki to 300/400 tys zł a mi ich pewnie kilka ... za sama dotację pewnie może z 3 takie jaguary kupić ;p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów