📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Kurde to jest młody chłopak do tego biały, dobrze że nic mu się nie stało
Halman napisał/a:
pasy są dla pieszych nie dla pedalarzy....
Ja to wiem, i Ty to wiesz, że rower przez pasy się przeprowadza, jeśli przez ulicę nie przebiega ścieżka rowerowa.
W sumie na tym filmie pięć osób złamało przepisy ruchu drogowego, ale Ty widzisz tylko rowerzystę- może dlatego, że doszło do kolizji(?) , ale nie widzisz:
- dwóch dziewczyn, które przebiegają przez zebrę,
- dwóch małolatów, którzy przez to przejście przejeżdżają na hulajnogach...
Salieri16000, oczywiście jak lubisz mieć rację to ją masz ALE:
jak dla ciebie ten świński trucht to bieg to nie chcę wiedzieć ile ważysz i co dla ciebie jest biegiem.
jak dla ciebie ten świński trucht to bieg to nie chcę wiedzieć ile ważysz i co dla ciebie jest biegiem.
~Halman napisał/a:
, oczywiście jak lubisz mieć rację to ją masz ALE:
Nie ważne czy to "świński trucht" czy sprint- na ulicę nie wbiega się, ani przez nią nie przebiega! Nie uczyli Cię?!
Już skurwiel spierdala bo wie, że trzeba będzie zapłacić za malowanie elementu.
Salieri16000 napisał/a:
Nie ważne czy to "świński trucht" czy sprint- na ulicę nie wbiega się, ani przez nią nie przebiega! Nie uczyli Cię?!
Ilekroć widzę takie wpisy, to zastanawiam się, na ile dany osobnik chce zabłysnąć znajomością przepisów, a na ile rzeczywiście tak skrupulatnie ich przestrzega do granic możliwości.
halman zawsze tak pierdolisz do innych ze gówna wrzucają a tu nawet farba z nosa nie poszła.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów