📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:21
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co to tempomat go trzymal ?? niedawno mialem podobna sytuacje w osobowce, naszczescie auto mniejsze wiec w koncu zlapalo. Tak dlugo nas majtalo bo mielismy wlaczony tempomat. Tutaj moze bylo to samo, bo autobus wogole nie wytracal predkosci.
zazwyczaj tempomaty działają tak, że jak sie nawet lekko przyhamuje, to tempomat sie wyłącza, ale w sumie po co hamować jak można się wyjebać na pełnej kurwie
Suddenly Psychotic napisał/a:
cizia666 napisał/a:Ciekawe w którym komentarzu pojawi się" miota nim jak szatan"...
W twoim
W twoim też
Suddenly Psychotic napisał/a:
Źródło podaje że jedna osoba zgineła a 15 zostało rannych.
Pewnie kierowca...zmarł zanim zaczęło miotać nim jak szatan...
"Na lewo raz, na prawo raz, a dzieciom chce się siusiu. Pan kierowca nie chce stać ? Lejemy do autobusu!"
Ehh jakbym miał uprawnienia to zaliczyłbym 4 przyłożenia w jednym temacie
Jeśli wiecie co mam na myśli
Jeśli wiecie co mam na myśli
BMWswap napisał/a:
zazwyczaj tempomaty działają tak, że jak sie nawet lekko przyhamuje, to tempomat sie wyłącza, ale w sumie po co hamować jak można się wyjebać na pełnej kurwie
Powiedz mi BMWswap, zawsze hamujesz jak zarzuci ci tył?
Bawiłeś się kiedyś może zimą na śniegu w poślizgi czy drifcik?
Shimmy często się zdarzają busom na koleinach zwłaszcza jak jedzie się z lawetą. Nie wolno wtedy zwalniać a już na pewno hamować...
Dobrze robił, że trzymał prędkość, ale za późno kontrował imo.
BMWswap napisał/a:
Ja pierdolę... Ale Ty bzdury opowiadasz... Aż dziw że tylu ludzi to zapiwkowało, ale widocznie mają takie samo pojęcie o prowadzeniu samochodu co Ty.
@FryzjerZG - a co do tego ma tempomat?
Bardziej wydaje mi się, że była jakaś niesprawność zawieszenia (amortyzatory bądź niewłaściwa praca zawieszenia pneumatycznego).
Ale co wspólnego z tym zdarzeniem może mieć tempomat? Dla mnie głupota.
@~mcmt - zgodzę się z Tobą ale tylko w przypadku przyczepy nie wyposażonej w układ hamulcowy bądź wyposażonej w hamulec najazdowy.
W przypadku przyczepy z układem hamulcowym podczas hamowania przyczepa "prostuje zestaw".
Pozdro.
@~mcmt - dodam jeszcze, że jest to całkowicie odmienne zachowanie pojazdu niż poślizg i kontry, które dla poślizgu były by pomocne tutaj mogą wręcz pogarszać sytuację.
Bardziej wydaje mi się, że była jakaś niesprawność zawieszenia (amortyzatory bądź niewłaściwa praca zawieszenia pneumatycznego).
Ale co wspólnego z tym zdarzeniem może mieć tempomat? Dla mnie głupota.
@~mcmt - zgodzę się z Tobą ale tylko w przypadku przyczepy nie wyposażonej w układ hamulcowy bądź wyposażonej w hamulec najazdowy.
W przypadku przyczepy z układem hamulcowym podczas hamowania przyczepa "prostuje zestaw".
Pozdro.
@~mcmt - dodam jeszcze, że jest to całkowicie odmienne zachowanie pojazdu niż poślizg i kontry, które dla poślizgu były by pomocne tutaj mogą wręcz pogarszać sytuację.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów