Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zanim zapytasz dlaczego po chodniku "tak ciężko pracuje" tym rowerem to już piszę: a gdzie ma jechać? po drodze z 16 kołową ciężarówką bo nie ma ścieżki rowerowej?
Kraj wspaniały...
Się wkurwiłem.
Nienawidzę rowerzystów, jeżdżę ciężarówka po Berlinie a te gnidy jezdzo jakby pierwszeństwo mieli przed każdym, pomimo tego ze maja ścieżki rowerowe jadą po ulicy i prosto pod koła. Nie rozumieją ze jak ich najedzie 28 ton to flaki dupa a płuca nosem wyjdą
Weź już kurwa skończ z tymi "pedalarzami, motopizdami" itp bo się żygać chce. Koleś widać po tym pudełku na bagażniku, że zapierdala do jakieś chujowo opłacanej roboty w zjebanym kombinezoniku a tu jakiś flak skacze mu prawie na ryj bo jego przepaleni ziomusie nie ogarniają przestrzeni 3D i nie potrafią zapewnić bezpieczeństwa w okolicy, a cymbał jeden jeszcze od pedalarza ciśnie. Sam zapierdalam do roboty codziennie na rowerze bo tak jest szybciej i taniej niż w aucie, ale nie afiszuje się z tym w getrach z lajkry robiąc jakieś zjebane marsze i rajdy na pół miasta typu: "uuu, PatRzCie, RoWerY SoM WszEnDziE, MiASto PrZyJaZNe RoWeroM".
Zanim zapytasz dlaczego po chodniku "tak ciężko pracuje" tym rowerem to już piszę: a gdzie ma jechać? po drodze z 16 kołową ciężarówką bo nie ma ścieżki rowerowej?
Kraj wspaniały...
Się wkurwiłem.
Pedalarze i motopizdeczki głosu nie mają
Pedalarze i motopizdeczki głosu nie mają
PeDaLaRZe i MotOpIzdEczki GłOSu Nie MaJom....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów