📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nigdy nie zrozumiem na chuj te patusy tak się mnożą na potęgę a później wkurwione na dzieci, że płaczą.
Jak już się muszą ruchać a kasy szkoda na gumy albo tabletki to niech takiego noworodka oddadzą do adopcji a nie rzucają nim o podłogę. Taki niemowlak to błyskawicznie znajdzie nowy dom bo każdy chce bobasa a mnóstwo ludzi nie może mieć własnego.
Jak już się muszą ruchać a kasy szkoda na gumy albo tabletki to niech takiego noworodka oddadzą do adopcji a nie rzucają nim o podłogę. Taki niemowlak to błyskawicznie znajdzie nowy dom bo każdy chce bobasa a mnóstwo ludzi nie może mieć własnego.
Kurwa jaka pizda z tego gościa, ewidentnie zbiera dowód do sądu żeby się o dzieci ubiegać zamiast zapierdolić ją gołymi pięściami po tej akcji na śmierć... Każdy, nawet ruski sąd uznał by to za działanie w afekcie i uniewinnił...
@up a może chciał mieć dowód na to zabójstwo w afekcie nie wiemy, co było dalej
Ktoś jeszcze ma jakieś argumenty odnośnie anty-aborcji? Bo ten filmik zaprzecza im wszystkim.
kto mając dzieci nigdy nie chciał zajebać gówniakiem i ścianę niech pierwszy rzuci dzieckiem kurwa bęc
Velture napisał/a:
Nigdy nie zrozumiem na chuj te patusy tak się mnożą na potęgę ...
W rosji nie wiem w Polsce dla 500+
Jaczuro napisał/a:
kto mając dzieci nigdy nie chciał zajebać gówniakiem i ścianę niech pierwszy rzuci dzieckiem kurwa bęc
To jest jeden z powodów, dlaczego nie powinienem mieć dzieci
Kiedyś dla patusów jedyną rozrywką był seks bo był za darmo. Teraz na socjalu mają dobrobyt to mogą sobie pozwolić na sramfony. Typek to jakiś upośledzony rurex bo zamiast jej tego chinczosunga na łbie rozpierdolić to siedzi w kącie i nagrywa żelazkiem jak to chałupa nie ogarnięta, obiadu nie ma i gówniaki płaczą, a księżniczka się lansuje na pejsbuku. Pewnie zbiera dowody na sprawę rozwodową.
Chuj w taką jebana patole. Różnie w życiu bywa, a tym bardziej jak ktoś ocenia stojąc obok mimo to, że będąc w takiej samej sytuacji zachowuje się podobnie, albo gorzej. Taka jebana hipokryzja. Mogą puścić nerwy, można krzyknąć na dzieciaka, lecz rzucanie dzieckiem na oczach innego dziecka i swojego "ruchacza" powoduje przyrost seryjnych morderców. Założę się, że gdyby cipka nie nagrywał to zajebała by dzieciakowi kopa co ewidentnie widać na końcu. Kiedy jest dzieciak w domu powinni blokować dla baby (oczywiście nie dla takich z podzielna uwagą) wszystko co związane z fb i wszystkimi kurwa portalami żeby taki pokurwieniec mógł się zająć dzieckiem a nie chujofonem.
Make sadistic great again.
Make sadistic great again.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów