📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
stawiam, że to czarnobyl, bo świszczy radioaktywny pomiernik.
Jeden nie włączył migaczy, drugi wyprzedza na zakazie tacy ludzie potrafią się razem odnaleźć
Trzeba się będzie zaopatrzyć w rejestrator..
@Robster to taki robaczek świętojański który mruga w pomarańczowym pomieszczeniu na tyle i przodzie samochody po przetłoczeniu wajchy :3
Brak kierunku i są skutki, niedawno sam bym babkę przyjebał jak mi się wpychać bez kierunku zaczęła, gdy już przede mną była to sobie przypomniała i mrygneła na 2 sekundy.
najwyraźniej brak trzeciego koła w 1 aucie, oraz słupka "c" w dostawczaku spowodowały wypadek, wpływ na to miała również pogoda, gdyż podczas gradu bardzo trudno jest jechać, szczególnie gdy się jest motorówką
@DarkLord widzisz, mnie zawsze mówili, że to kierunkowskaz i że to żaden zwierz, ale to chyba zależy od marki samochodu. Dzięki za wyjaśnienie.
Wina Tuska i PO bo chcą Lotos sprzedać. Gdyby nie to nie doszłoby do tego wypadku.
Tak! Grabarczyk do dymisji! To wszystko jego wina!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów