📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A co oni sadistica nie oglądają? Nie wiedzą jak się kończy nieposłuszeństwo wobec poleceń policji?
dogip napisał/a:
A co oni sadistica nie oglądają? Nie wiedzą jak się kończy nieposłuszeństwo wobec poleceń policji?
Oni oglądają i dokładniej celują.
ciekawe ile czatnuchy nakradli/zgwałcili/zniszczyli przed upublicznieniem nagrania? Znalazła się kurwa złota kasta, jednego ubijesz reszta robi bezkarnie co chce. Żydzi 2.0
Jopekk1 napisał/a:
5 strzałów ostrzegawczych w tyl głowy
Pierwsze dwa aby obezwładnić, pozostałe dla pewności (i własnej satysfakcji)...
Psy w Ameryce są też trochę popieprzone. W sumie nie trochę a nawet BARDZO
19_91 napisał/a:
Psy w Ameryce są też trochę popieprzone. W sumie nie trochę a nawet BARDZO
Rottweilery i bulteriery w szczególności.
Tam w USA to policji by się przydały solidne psychotesty, cała masa filmików gdzie zabijają ludzi jak dla zabawy. To nie ma nic wspolnego z nieposłuszenstwem, jest cała masa filmów gdzie używają środków zupełnie nie adekwatnmych do sytuacji. Są paralizatory, bron gładkolufowa, można strzelac poniżej pasa. Oni tam się nie pierdolą, strzelają jak do psów. I może w wielu sytuacjach ma to swoje uzasadnienie ale niestety nie zawsze.
Miał klamkę każdy z nas by strzelił
Adrian92 napisał/a:
mów gdzie używają środków zupełnie nie adekwatnmych do sytuacji. Są paralizatory, bron gładkolufowa, można strzelac poniżej p
Żyjemy w innym świecie. Gdybyś miał do czynienia z masową patologią, dragami, czarnuchami, to dla pewności też byś strzelał kilka razy. Poza tym nie wiem jak strzelanie po nogach ma zapobiec postrzeleniu mnie przez napastnika. Dragi bądź adrenalina odcinają Ci ból więc możesz mieć połamane obie nogi i nadal zastrzelić policjanta.
Do tego prawo wygląda tam inaczej niż w naszym zjebanym kraju gdzie gdy ktoś Cię napadnie, a Ty się będziesz bronił to będziesz miał równie, albo bardziej przejebane niż napastnik.
Coś cytat zjebałem, ale osrać to.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów