Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"fajnie" pracować z takimi k🤬ami co ci gacie na środku ulicy zdejmują jak nie masz możliwości podciągną
oswobodzić łapy, podciągnąć gacie, chwycić coś ciężkiego, połamać ręce, zdjąć majty i śmiać się z nich, tak powinien zrobić
oswobodzić łapy, podciągnąć gacie, chwycić coś ciężkiego, połamać ręce, zdjąć majty i śmiać się z nich, tak powinien zrobić

Czy takie żarty nie świadczą o kryptogejostwie? Wiecie, żart jako pretekst, do zobaczenia nagiego faceta.
@2x up
K🤬a ale z was są p🤬dusie nie z tej ziemi. K🤬y, pedały...tylko wy jedyni normalni. A jeżeli ktokolwiek przy takim filmie myśli, nawet nie specjalnie tylko wiecie tak wam przypadkiem umysł zjeżdża na "tory" pedalstwa to może jednak z wami jest coś nie tak....
Z drugiej strony staram się was zrozumieć. Ja nigdy nie byłem w takiej sytuacji jak pan z filmiku więc nikogo nie będę bronił
K🤬a ale z was są p🤬dusie nie z tej ziemi. K🤬y, pedały...tylko wy jedyni normalni. A jeżeli ktokolwiek przy takim filmie myśli, nawet nie specjalnie tylko wiecie tak wam przypadkiem umysł zjeżdża na "tory" pedalstwa to może jednak z wami jest coś nie tak....
Z drugiej strony staram się was zrozumieć. Ja nigdy nie byłem w takiej sytuacji jak pan z filmiku więc nikogo nie będę bronił

Stary numer a dał się wkręcić, ale tak to jest gdy internetu używa się tylko do walenia.
Ja bym się tak bardzo nie zagłębiał w ich seksualność itd.
Zrobili koledze kawał, ale koniec końców podciągnęli mu portki i zachowali się w miarę w porządku. Nie wiem... ale moje zdanie jest takie, że lepszy taki żart niż malowanie/rysowanie na pijanym koledze k🤬sów, jaj itd. Różne są sp🤬olenia umysłowe... Widziałem już tutaj wiele "żartów kolegów" od malowania mazakami... układania różnych przedmiotów na ciele odciętego kolegi po wsadzanie różnych przedmiotów w dupsko. Podejrzewam, że po całym zdarzeniu walnęli browarka lub strzelili lufę i razem się z tego śmiali. Wątpię żeby umieszczali nagranie wbrew jego woli
Więc nie róbmy gównoburzy

Tez zart to tam c🤬j.Ostatnio na hardzie był filmik jak ktoś odurzonej koleżance nasrał do mordy i spuścił się na nią
garota napisał/a:
@2x up
Z drugiej strony staram się was zrozumieć. Ja nigdy nie byłem w takiej sytuacji jak pan z filmiku więc nikogo nie będę bronił![]()
słowa k🤬a użyłem jako przecinek , a p🤬dusiu to do ciebie mówi twój chłopak
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie