📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sarkazm napisał/a:
A czemu mają materac na suficie?
to nie materac tylko taki bajer jak w studiach do nagrań, pełen profesjonalizm
Ja to bym ich nazwał kucharzami. Ten w niebieskim miesza w jakimś wielkim garze a ten za nim podaje przyprawy
kurwa co za penerzy..
Boże co ludzie robią z siebie pośmiewisko... Tacy debile to chyba tylko w Polsce występują.
A najgorsze z tego wszystkiego jest to, że znajdzie się jakaś dziunia w białych kozaczkach co ma galerie słit foci na fejsbuczku koniecznie przed lustrem, koniecznie z dziubkiem i koniecznie pod kątem co by cycki były większe i powie do niego: "Widziałam Twoje wideo na JuTube. Zajebiście." i pójdą się ruchać i on nie zdąży wyjąć i urodzi się dziecko w którego żyłach płynąć będzie krew dwojga zjebów, którzy będą je wychowywać na swoje podobieństwo i to dziecko będzie jeszcze przyszłością tego narodu....
Kamm napisał/a:
Lurmut, Zapomniałeś o Rosji.
No w sumie wszędzie znajdzie się jakiś idiota, ale u nas jest wyjątkowy wysyp ostatnio przez tą słabą zimę rosną jak grzyby
Jak facet może sobie kurwa zrobić gdziekolwiek kolczyk. Ja pierdole, pizdowate pedały
tony.soprano napisał/a:
młodszy brat waszki g. bandzior haha
właśnie chicałem wspomnieć o koledze z Inowrocławia, że odebrał to jako zniewagę i autor film może liczyć na kosę, bo Waszka to pierdoli i ściąga kominiarę
Przynajmniej jedna rzecz w której jestem biegły, oglądanie głupich filmików... wszystkie widziałem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów