📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pyskatyskurwiel ty chyba nie wierzysz w to co piszesz jak dla beki widac ze kolesie uwielbiaja taki rodzaj muzyki KOKOTY tylko zasmiecaja internet i nikt sie nie spina co najwyzej ty!!! POZdro
Jak to obejrzałem to się o mało nogą nie przeżegnałem co za zjeby ten w niebieskim to nic innego jak gwiazda osiedlowa
Wyobraźcie sobie co się dzieje zaraz po wyłączeniu nagrywania
"Te kurwa dobra pizda ne? -No ej bez kitu kurwa eeheeehe"
"Te kurwa dobra pizda ne? -No ej bez kitu kurwa eeheeehe"
Jakie używki, tacy wykonawcy.
sergeantlipton napisał/a:
Boś ty pizda a nie pener.
no ty pewnie ich bardzo dobrze znasz
podobny poziom
Pener666 napisał/a:
no ty pewnie ich bardzo dobrze znasz
podobny poziom
no patrzcie taki błyskotliwy a sarkazmu nie załapał
tam spytajcie sie tego ziomala w niebieskio bialym co to znaczy "orginalna" dziewczyna
Naprawdę nie macie innych obiektów do szykanowania tylko ten Bogu ducha winien chłopak i jego kolega? Nie widzę w tym filmiku nic złego, koleś chce się pochwalić talentem a Wy go hejtujecie, a fe.
Żartuję, chujowe w chuj
Żartuję, chujowe w chuj
Suddenly Psychotic napisał/a:
Jeden założył chociaż ''kominiare'' więc zdaje sobie sprawę z tego że robi z siebie solidnego idiotę
Może i tak. Ale tak naprawdę trzeba oddać szacunek temu drugiemu gdyż zapewne po ujrzeniu tego każda dziewczyna i każdy pasztet nawet ten "zajebisty" od babci nie bedzie chciał się do niego przylepić. No chyba, że pedali się ze zwierzętami to wyjaśniałoby dlaczego swojemu psu założył kominiarkę.
żałosne hujopląty.....raper w pojebanym disco polo?? Tylko w tym kraju to jest możliwe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów