📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
0 krwi ani kości na widoku.... Wróżę karierę suchara...
No właśnie. Nikt, nie zginął, ale niektóre wypadki był takie komiczne, że warto dać piwo.
Oni chyba oczu nie mają albo mają je tak skośne że nic nie widzą przez to
ludzie muszą tam być upośledzeniu bo jak można z prędkością 10km/h potrącić pieszego czy rowerzystę ? Lekko przyhamować i jechać dalej , a debile to też siedzą na środku skrzyżowania i się dziwią , że w nich auto walnęło. :/
Tempe żółte chuje
oni kurwa jacyś ślepi muszą być...
tak bezczelnie, no po prostu w siebie wjeżdżają jakby byli upośledzenie i nie zdawali sobie sprawy że może się to skończyć zderzeniem O.o
tak bezczelnie, no po prostu w siebie wjeżdżają jakby byli upośledzenie i nie zdawali sobie sprawy że może się to skończyć zderzeniem O.o
To jest żółta wersja "Ale urwał".Chińczycy to zrobią podróbkę wszystkiego...
Przy okazji - ogarnijcie drzewa na ulicy w 1:09. Wiem, wiem - większość (jak nie wszystkie) ujęć to ta sama ulica, ale tak czy siak, wygląda to zajebiście
W ogóle wiecie dlaczego oni tak wolno jeżdżą? Bo chcą udowodnić wszystkim "znawcom" od crashtestów, że chińskie auta są zajebiste
Przy okazji - ogarnijcie drzewa na ulicy w 1:09. Wiem, wiem - większość (jak nie wszystkie) ujęć to ta sama ulica, ale tak czy siak, wygląda to zajebiście
W ogóle wiecie dlaczego oni tak wolno jeżdżą? Bo chcą udowodnić wszystkim "znawcom" od crashtestów, że chińskie auta są zajebiste
haha kitajskie pojeby
Ja pierdole...jacy kurwa kretyni...a rowerzyści to palanty co środkiem popierdalaja i się nawet nie patrzą czy coś jedzie...w sumie jest ich prawie (?) 3 miliardy więc kilku mniej nie zaszkodzi...
ja pierdole... ślepi oni są czy co??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów