18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 51 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gumofc 2015-10-21, 18:37 1
Źli policjanci zabrali biednemu człowiekowi szczęście. ChWDP BDSM.
Zgłoś
Statystyczny_Użytkownik 2015-10-21, 18:38 11
ten człowiek jest smutnym pomnikiem spiżowym poprzedniego ustroju, gdzie to wszystko sie przydawało bo nic nie było.
Zgłoś
G................D 2015-10-21, 18:41
no ale te zgnite pomidory to już przesada ...
Zgłoś
xbandzior 2015-10-21, 18:41
demokracja kurwa jebana mać
Zgłoś
rojson95 2015-10-21, 18:48 5
Czemu ja przeczytałem "Kolekcjoner śmierci"?
Zgłoś
Perhydrol 2015-10-21, 18:49 44
kamild napisał/a:

Nie rozumiem naszego prawa, nie rozumiem dzisiejszego świata. Jego posesja, to jak dla mnie może tam sobie nasrać na środku i nikomu nic do tego.
Ogranicza widoczność? To niech ten komu to przeszkadza postawi sobie lustro na swojej działce. Albo niech idzie i negocjuje z sąsiadem żeby od ulicy trochę zabrał.

Rozumiem że dziadek może być nieżyciowy, rozumiem że niektóre śmieci mogą śmierdzieć, rozumiem że taki burdel za płotem u sąsiada może chwilami przyprawiać o napady szału (bo było nie było - estetycznie to nie wygląda). Ale przez wieki jakoś ludzie żyli obok siebie i potrafili się dogadać (uważam że lepiej niż dzisiaj, bo obecnie mamy takie czasy że sąsiedzi mieszkają obok siebie i często nawet się nie znają), a teraz okoliczni mieszkańcy dzwonią na policję bo dziadek bałagani za płotem. Smutne że ludzie sami nie potrafią już rozwiązywać takich problemów.

Człowieku co ty pierdolisz?? Czy ty odróżniasz bałagan na działce od góry śmieci spadających przez płot na ulicę? Jestem ciekaw czy dogadałbyś się z człowiekiem, który nie chce się dogadać, bo jest kandydatem na wycieczkę do psychiatry.
Zgłoś
xbandzior 2015-10-21, 18:51 7
rojson95 napisał/a:

Czemu ja przeczytałem "Kolekcjoner śmierci"?

bo skończyłeś edukacje na 1 klasie?
Zgłoś
weltmajster 2015-10-21, 18:52 6
Ja pierdolę, jedna butelka benzyny i po kłopocie.
Zgłoś
aimbotakahl1 2015-10-21, 18:55 16
Ale przynajmniej pojeździł koparką, ja na przykład zawsze chciałem wejść na łychę i i się karnąć
Zgłoś
Pfciuki 2015-10-21, 18:57 12
Internetowi wojownicy... nie widzicie kurwa, że te śmieci leżą poza jego działką. Niektóre rzeczy wylewają się na ulicę. W głowę się pierdolnijcie, a zanim coś zaczniecie komentować to może zapoznajcie się z tematem. Już nawet nie umiecie nacisnąć takiego trójkącika co się play nazywa?
Zgłoś
rai87 2015-10-21, 18:58 1
orisuniek napisał/a:

Na działce swojej to chuj,niech se trzyma,ale kurwa na chodniku po za swoim terytorium??Bardzo pracowity koleś...

Za ten sam chodnik w zimie dojebią mu mandat, bo nie odśnieżył.
Zgłoś
B................r 2015-10-21, 19:00
No fakt, jeśli zbiera biologiczne materiały które stwarzają zagrożenie to dobrze że ktoś się tym interesuje
Zgłoś
qhcik 2015-10-21, 19:01 4
Po pierwsze- facet trzyma te śmieci poza swoją działką, po drugie natomiast- takie zbieractwo śmieci stwarza zagrożenie epidemiologiczne. Na bok więc emocje- mężczyzna ten najnormalniej w świecie stwarza zagrożenie dla innych.
Zgłoś
thewhitestar 2015-10-21, 19:08 15
kamild napisał/a:

Nie rozumiem naszego prawa, nie rozumiem dzisiejszego świata. Jego posesja, to jak dla mnie może tam sobie nasrać na środku i nikomu nic do tego.
Ogranicza widoczność? To niech ten komu to przeszkadza postawi sobie lustro na swojej działce. Albo niech idzie i negocjuje z sąsiadem żeby od ulicy trochę zabrał.

Rozumiem że dziadek może być nieżyciowy, rozumiem że niektóre śmieci mogą śmierdzieć, rozumiem że taki burdel za płotem u sąsiada może chwilami przyprawiać o napady szału (bo było nie było - estetycznie to nie wygląda). Ale przez wieki jakoś ludzie żyli obok siebie i potrafili się dogadać (uważam że lepiej niż dzisiaj, bo obecnie mamy takie czasy że sąsiedzi mieszkają obok siebie i często nawet się nie znają), a teraz okoliczni mieszkańcy dzwonią na policję bo dziadek bałagani za płotem. Smutne że ludzie sami nie potrafią już rozwiązywać takich problemów.

Z całego serduszka Ci życzę żebyś miał takiego samego sąsiada. Jak ci się robale i szczury zalegną, smród dzień w dzień, nawet okna nie otworzysz. Ciekawym czy nadal będziesz twardo pierdolił że 'jego działka, jego sprawa'.
Zgłoś
Mom and Death 2015-10-21, 19:12 2
Kiedy się urodziłem? Wysrała mnie matka!

A tak na serio, koleś jest chory psychicznie - powinien trafić na oddział zamknięty.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem