Gdybym miał tyle kasy to bym kupił. Wg dzisiejszego kursu to na pln będzie 3138101.57 zł
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Gdybym miał tyle kasy to bym kupił. Wg dzisiejszego kursu to na pln będzie 3138101.57 zł
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jebło ich w dupę?
up
Nie pojebało, to dobry chwyt marketingowy - bo wszyscy o tym piszą i jednoczenie reklamują grę.
Pewnie dzięki temu manewrowi zaoszczędzili kilka mln na reklamie.
Nie pojebało, to dobry chwyt marketingowy - bo wszyscy o tym piszą i jednoczenie reklamują grę.
Pewnie dzięki temu manewrowi zaoszczędzili kilka mln na reklamie.
ale to jest zalosne. jutro zrobie najdrozsze ciasto na swiecie do ktorego nawypcham drogiej bizuteri!! fuck logic tak chujowy pomysl ze az smutne. rozumie mgdyby w zamian dawali jakeis auto odpisowane na ich modle czy jakies gadzety rpzez nich zrobione
@up synu biznes is biznes i żadnych kurwa pytań .
jakbym kupił, to jebać lambo i te wszystkie pierdoły - najpierw przeszedł bym saints row'a
@trane1 tak jest to żałosne.
Ale Tobie proponuję przetrzeć wargi skarpetką bo Ci cieknie
Smacznego!
Ale Tobie proponuję przetrzeć wargi skarpetką bo Ci cieknie
Smacznego!
A mi się wydaje że każdy kto grał w saint's row powinien rozumieć pojebany humor/pomysły autorów.
Ten hotel w Dubaju mogli sobie już darowac. Kto by chciał miec stycznośc z tak bliskimi przyjaciółmi kóz?
Choc w sumie można miec tam małą rozryw...kę.
Choc w sumie można miec tam małą rozryw...kę.
Dwa drogie samochodzy znanej marki, sporo atrakcji ... i wszystko za 1mln $? Nie chce nic mówić, ale to jest cholernie mało.
Zagrajcie sobie w którąś część Saint's Row i odpowiedzcie sobie na pytanie, dlaczego wpadli na taki pomysł.
@QueliethAlthenor Nie wiem jak ty , ale ja chciałbym spędzić tydzień w najlepszym hotelu na świecie. A to że u brudasów to można przeboleć (potem ich wysadzić jakąś atomówką w pizdu).
Nie opłaca się, zależnie od konkretnej wersji Lamborghini studio byłoby co najmniej 200k do przodu.
Właśnie trwa turniej w Dotę 2. Już są finały. Zwyciężcy zainkasują 1,4 miliona USD więc mogli by sobie na to gówno pozwolić i jeszcze by im zostało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów