📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To chyba jest jakiś zjazd niedowidzących
Chłop wyglądał na takiego co po nietrafionej listwie stosownie się odpłaci, ale jeszcze prawie się wyjebał od ukąszenia komara bo ciosem tego nazwać nie można.
Fima napisał/a:
Chłop wyglądał na takiego co po nietrafionej listwie stosownie się odpłaci, ale jeszcze prawie się wyjebał od ukąszenia komara bo ciosem tego nazwać nie można.
Pierdolisz, normalny sierpowy. Nie każdy facet musi miec dużą łapę i znać sztuki walki. Trafił dobrze i jak widać skutecznie.
Jak ktoś jest po wpływem alkoholu to nie raz odjebal gorsza akcje
Nieudana próba dania w ryj też kwalifikuje się żeby oddać. Zmiana rurek na szorty niewiele zmieniła w tym sojowym łbie i ten mniejszy to zgrabnie wykorzystał. Dostał od losu drugą szansę i tym razem trafił
Ale ohujała ta "muzyka"... ale filmik git
ten grubasek w spodenkach też niezły. xD
najpierw z uwagą przyjrzał się koledze jak zadać cios widmo, po czym wypróbował to na innym gostku.
skutecznie, bo też się machnął. xD
najpierw z uwagą przyjrzał się koledze jak zadać cios widmo, po czym wypróbował to na innym gostku.
skutecznie, bo też się machnął. xD
Fima napisał/a:
kilka tematów niżej masz suchoklatesa, knockoutującego drugiego typa i to w rękawicy bokserskiej. jak dobrze trafi to położy, nie każdy ma szczękę boksera czy innego cepa od policzkowania!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów