📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A to ty dla wirtualnych piw wrzucasz? Na legitymację ci nie chcą sprzedać czy jaki chuj?
Bankracy, za stary juz jestem na piwo, teraz tylko wódka i to ze szklanek bo lubię pić po męsku. Pozdrawiam.
Muzyka 21 wieku.....równie dobrze mógł zaprogramować wszystkie instrumenty pod jednym przyciskiem
Gra to tutaj Scorpion
niezła odświeżona wersja, oryginał też był dobry . Mój brat w to naparzał na Amidze
nie ogarniam tych "empecetek", co innego gdybyś grał to na naciągniętej mosznie smyczkiem, a tak to bez polotu<smutno_bardzo>
Pistoletov to to nie jest, ale też piwo.
Też jesteś lewakiem - daj info na priv.
duchu14 no, no, no, to ty już wódkę pijesz, I TO ZE SZKLANEK! Bo inny alkohol jest pedalski a ty jesteś macho... A tak poważnie to tylko się pogrążyłeś takim tekstem zamiast po męsku (bo inaczej pedalsko!) to zignorować i dalej pić ze szklanki bo na piwo jesteś za stary, uśmiałem się. Pozdrawiam.
Zajebało wiochą.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów