📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wybraniec bogów, kurwa...
gregor40 napisał/a:
Timer albo strefa na autopilocie. Silnik by zgasł zanim łódź by jebnęła w brzeg.
Fajny fryz.
Zrywka wpięta, manetka na gazie ustawiona, nie ma prawa zgasnąć sam z siebie.
Kurwa gdzie to jest? Pieknie. Byc moze amatorow takich wyczynow jest wiecej i jeszcze sie zalapie na darmowy jachcik czy chuj wie co to.
portugalia, a kolesia stać na rozjebanie łajby bo w końcu mistrz świata..
forrest990 napisał/a:
Koleś igra ze szczęściem
Poprawnie by było użyć jednego z tych ty nieuku:
- Igrać ze śmiercią
- Igrać z ogniem
- Kusić szczęście
- Kusić los
Czapeczka z płaskim daszkiem pokazującym poziom oleju w głowie.
bartekac napisał/a:
Norwegia?
Średnia dobowa temperatura w Norwegii rzadko dobija do 20°C, ja rozumiem, że nie każdy był w Norwegii, ale żeby tak dojebać...
Trochę chujowo się wkleił w ten filmik ale jaki widać ponad 100 osób się dało nabrać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów