To albo kogoś odstrzelisz i spierdalasz, albo jebiesz samobója. Co cię po śmierci obchodzi czy druga osoba żyje czy nie... chore to.
Nie ogarniam tego. Wczoraj tą samą zagwozdkę miałem. Na chuj kogoś odwalać, a potem siebie?
To albo kogoś odstrzelisz i spierdalasz, albo jebiesz samobója. Co cię po śmierci obchodzi czy druga osoba żyje czy nie... chore to.
chodzi o zasadą
ja nie będę ruchał. to nikt jej już nie będzie.
aczkolwiek chłopaki z prosektorium mogą ją nieco nagiąć
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęKażdy, kto kocha swoja matkę to zna ten stan, nawet stuleje. Ale gdyby matka ci powiedziała, ze jesteś pomyłką i tak naprawdę utrzymywała cię do 18-stki z obowiązku, to przecież nie masz ochoty jej odjebać, prawda? A potem jeszcze siebie...
Nie ogarniam tego. Wczoraj tą samą zagwozdkę miałem. Na chuj kogoś odwalać, a potem siebie?
ten o matce a ten nie ogarnia , drogie dzieci przyjdzie czas dorośniecie zrozumiecie
Przecież widzisz, że się da.
Widać to jakaś najnowsza forma terapii, bo do dziś o takowej nie słyszałam
Przypuszczam, że taka terapia potrafi wyleczyć 100% chorób
Tego jeszcze nie widziałem, żeby samobójca władował w siebie 2 kule, zajebisty materiał
Załadował cały bębenek był przygotowany żeby strzelać do skutku, a jak by tego było mało to pewnie by się powiesił
Musiał bardzo kochać, jak cały bębenek w pakował w ukochaną
Łobuz kocha najbardziej
8
Wręcz przeciwnie, powiedzmy gościu chciał sobie kupić książkę, a zamiast tego kupił lafiryndzie zegarek i białe spodnie. Porzucił swój życiowy plan na podróż z plecakiem po Azji, bo stwierdził, że założy rodzinę, a po 4 latach dowiedział się, że został wykorzystany.
Tylko facet z wartościami potrafi odjebać takie coś, frajery jak to frajery "sorry przepraszam, ja moze sperme zlize?"
Wręcz przeciwnie, powiedzmy gościu chciał sobie kupić książkę, a zamiast tego kupił lafiryndzie zegarek i białe spodnie. Porzucił swój życiowy plan na podróż z plecakiem po Azji, bo stwierdził, że założy rodzinę, a po 4 latach dowiedział się, że został wykorzystany.
Tylko facet z wartościami potrafi odjebać takie coś, frajery jak to frajery "sorry przepraszam, ja moze sperme zlize?"
Proszę Cię na chuj takie dramaty.