📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
W serce sobie strzelił. Widać, że romantyk
Najważniejsze, ze miał maseczkę.
yigebek291 napisał/a:
Najważniejsze, ze miał maseczkę.
Dokładnie, koronawirus jest najgorszy
cwany bohater nie chciał stracić przytomności przed śmiercią
Nigdy nie zrozumiem chorobliwie zazdrosnych facetów. Trzeba miec naprawdę niskie poczucie wlasnej wartosci i generalnie nayebane w glowie zeby zrobic to co ten chlop na filmiku
JiggyPete napisał/a:
Nigdy nie zrozumiem chorobliwie zazdrosnych facetów. Trzeba miec naprawdę niskie poczucie wlasnej wartosci i generalnie nayebane w glowie zeby zrobic to co ten chlop na filmiku
miłość to stan umysłu nie usprawiedliwiam ale i nie potępiam, miłość to choroba głowy zrozumie ten kto taki stan przeszedł dlatego ludzie czasami zachowują się irracjonalnie nie wiemy co dokładnie zrobiła ta laska także pozostaje współczuć jej i jemu bliskim
zrozumie ten kto taki stan przeszedł
Każdy, kto kocha swoja matkę to zna ten stan, nawet stuleje. Ale gdyby matka ci powiedziała, ze jesteś pomyłką i tak naprawdę utrzymywała cię do 18-stki z obowiązku, to przecież nie masz ochoty jej odjebać, prawda? A potem jeszcze siebie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów