18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Ardnas 2011-10-09, 22:21
ale tytuł zapodałeś twórczy
Zgłoś
babycow 2011-10-09, 22:22
opaska na lape --> az zdretwieje, i zazcznijcie szybko pompowac krew(zaciskanie piesci) - bd mieli podobny efekt.
Zgłoś
Wiochmen 2011-10-10, 12:34
nie ma co jest sie czym chwalić ...
Zgłoś
Koorn 2011-10-10, 20:59
Nie znacie się, on po prostu włączył SSJ jak Vegeta
Zgłoś
rixspi 2011-10-11, 2:26
kamil66 napisał/a:

Żaden problem być chudym i mieć tak wyeksponowane żyły.
Co innego zbudować takie przedramiona jak pan na powyższym zdjęciu.

Problem pojawia się tutaj w rozumieniu słowa sztuka i dalej 'zbudować' oraz co do poglądów na temat kulturystyki. Jak dla mnie nie jest sztuką rozjebać sobie rękę do takich rozmiarów ( pomijając fakt, że pewnie jest wielu, którzy mają większe łapy ). W mojej opinii 'pan na powyższym' wygląda beznadziejnie a pan z filmiku jest po prostu chudy i na upartego sporo osób może takie coś zrobić ( a przynajmniej podobnie ). Konkluzja z tego taka, że i jeden i drugi wygląda słabo a sztuką jest wyglądać dobrze. Dobrze to znaczy praktycznie i apetycznie. Nie wiem czy normalnej pannie imponują wystające żyły, wiem, że wiele się ich po prostu brzydzi. Jeśli jednak ktoś ćwiczy tylko dla siebie ( trochę jak z makijażem u kobiet ) to tym bardziej powinien zważać na to, żeby to było praktyczne, taki wygląd to często ( nie mówię o wszystkich ) po prostu kalectwo poprzez ograniczenia ruchowe.
Zgłoś
kamil66 2011-10-12, 8:07
rixspi miałem raczej na myśli, że każdy kto jest wychudzony może takie ręce mieć, zaś mało kto potrafi poświęcić tyle czasu na trening i to ciężki, żeby do tego dojść.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów