📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale gościa poresetowało.
Właśnie tak wyglądają podwyżki płac.
Rebeliant_ZPF napisał/a:
Sanepid już jedzie zamykać stoisko
najpierw się zapowiedzą z tygodniowym wyprzedzeniem a potem stwierdzą że wszystko ok
ja bym mu zajebał za to
PanMarcin napisał/a:
ja bym mu zajebał za to
Po pierwsze: chuja byś zrobił.
Po drugie: jesteś smutną pizdą.
Też bym mu zajebał przed ukończeniem tego triku.
TB303 każdy na ziomka miejscu by mu w końcu jebnol albo zabrał kasę i poszedł w huj
TB303 napisał/a:
Po pierwsze: chuja byś zrobił.
Po drugie: jesteś smutną pizdą.
oceniać ludzi przez internet ... sam jesteś smutną pizdą
Karma WRACA ! pilnuj się
Edit:
Aha.... jesteś z patologicznej rodziny i wszystko jasne...
@PanMarcin jak piszesz w internecie, że komuś byś spuścił wpierdol to oznacza to właśnie, że chuja byś zrobił i jesteś smutną pizdą. Taka jest zasada i nie ma od niej odstępstw. Nie podoba się? To smuteg.
Kilkukrotnie go wydymał i zakończył gałą, mistrz
Żarty żartami, zrobienie takiego oberka że dwa razy jeszcze śmieszy potem jest irytujące. Po trzecim razie zapewne poszedłbym w pizdu, chyba, że bym już zapłacił hajs to w sumie po takim świetnym pokazie spytałbym się go czy widział kiedyś wkutwionego jednorożca.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów