📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to co ze z teściową jedzie
u mnie weterynarz jeździ takim pikaczento, już myślałem że to on jedzie z tą krową do siebie na warsztat
Odróżnij krowę od cielaka. Cielaka to mój ojciec nie raz skodą woził i nie było problemów. Co ma ciąngikiem na rynek się telepać żeby go sprzedać jak mozna samochodem? Ile paliwa więcej spali.
A krowę to masz bardziej tu a i tak to młoda i jeszcze urośnie:P:
Swoją drogą ile twój kolega ma wspólnego z ruskimi:). Reakcja podobna:D
A krowę to masz bardziej tu a i tak to młoda i jeszcze urośnie:P:
Swoją drogą ile twój kolega ma wspólnego z ruskimi:). Reakcja podobna:D
Maluch jest zdecydowanie bardziej przekonujący:D... Kawał cielaka zarąbiste zdjęcie:D..
Może po prostu właściciel sprzedał parę cielaków i przesiadł się z malucha na 600:P. Swoją drogą jak jak można nazywać ten samochód sejtkiem
Może po prostu właściciel sprzedał parę cielaków i przesiadł się z malucha na 600:P. Swoją drogą jak jak można nazywać ten samochód sejtkiem
Może to była droga mleczna którędy jechali, to nie dziwota że krowe mozna spotkać.
Zapierdolił z klasztoru Kalwaria Zebrzydowska
Polak Potrafi w tym wypadku się sprawdza! Kurwa Myślenice co za ludzie!
po huju krowa, serio gosciu nie potrafil wyprzedzic sejaka zeby nagrac ta jebana krowe, brak mi slow, to jakas manipulacja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów