📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Bmar napisał/a:
Chciałbym też mieć taki skill jak on
Ależ wrażenia niesamowite! Wykurwistozajebioza człowieku! ... -.-
Jakby ktoś pytał jak się nazywa gość to odpowiedź brzmi: Joe Eigo
Jakby ktoś pytał o "nutę" w tle to odpowiedź brzmi: System F - Out Of The Blue
Jakby ktoś pytał o "nutę" w tle to odpowiedź brzmi: System F - Out Of The Blue
chciwy_typ napisał/a:
Ależ wrażenia niesamowite! Wykurwistozajebioza człowieku! ... -.-
Nom fakt koleś zrobił na mnie duże wrażenie, ale widzę, że ty masz z tym jakiś problem, a przynajmniej tak mi się wydaje
to jest filmik sprzed 5-6 lat, jego fragmenty na pewno gdzieś się przewijały przez ten serwis, ale kiedyś oglądałem to z zapartym tchem
Cytat:
I co w tym fajnego? Że gość nie potrafi usiedziec na dupie i pajacowac na ulicy?
Taaa, lepiej jest "usiedzieć" na dupie i sprzed klawiatury wkurwiać ludzi i pajacować.
Cytat:
Jeśli o mnie chodzi tak, jak mnie w necie ktoś irytuje, jak ty swoim ciągłym płaczem to wyłączam przeglądarkę
To na chuj odpowiadasz, a nie wyłączasz przeglądarkę?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów