📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Koleś się jednak wykazał profesjonalizmem
Koleś utrzymując poziom adrenaliny traci krew i zaczyna być na srogim haju. Genialna rozmowa.
Wczoraj jak kto oglądałem to aż nie potrafiłem usiedzieć w miejscu, typ ma jaja ze stali, ja pewnie darłbym przez minute morde ze mi nogę ujebało po czym bym umarł. Piwko dla gościa !
Genialne, na początku myślałem że to coś w stylu żartu, a tu jednak nie. Typ który dzwonił.. Ciekawe co miał w głowie jak to wszystko widział i nikt nie przyjeżdżał, masakra.
Dalione napisał/a:
Genialne, na początku myślałem że to coś w stylu żartu, a tu jednak nie. Typ który dzwonił.. Ciekawe co miał w głowie jak to wszystko widział i nikt nie przyjeżdżał, masakra.
Może to nie był jego pierwszy raz
Nie no, angielski to jest świetny do wzywania pomocy. Część rzeczy ta klientka przekręcała, część musiał koleś jej przeliterować. Teraz pewnie pojedzie mnie jakiś natif spiker, że angielskiego nic nie umiem
przeciez to jest fake. tak kurwa odpierdolilo mu cala stope i go w ogole nie boli
Gdybyś widział swoją stopę oddzieloną od ciała, to też by Ci adrenalina pomogła.
Ja pierdolę, ale tam mają tępo. Do martwicy komórek w uciętej nodze dochodzi, a oni pierdolą farmazony. 11 minut dzwonić na pogotowie - tzn. domyślam się, że specjalnie utrzymywali kontakt z poszkodowanym, coby nie spanikował. Ale na początku rozmowy kilkakrotnie pytają, gdzie się znajduje... Nie wiem, może się nie znam, ale to powinna być szybka akcja.
Ogólnie, to chujowa akcja, podziwiam typa, że tyle spokoju zachował.
Ogólnie, to chujowa akcja, podziwiam typa, że tyle spokoju zachował.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów