Z Polski. Ale niezbyt mu wyszło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Z Polski. Ale niezbyt mu wyszło
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dał 5000 dolarów łapówki pisowskim "ambasadorom" i dostał wizę - dlatego jest w Polsce.
Cóż jak dla mnie niech wypierdala ten brudas do siebie
rozmowa chuja z butem
Bart47 napisał/a:
Amerykańce wywołują wojny, apotem płaczą, że ktoś im zamachy robi... żałosne
Odwrotnie. Amerykanie robią sobie zamachy, żeby wywoływać wojny.
Troska państw o swoich obywateli kończy się gdzie zaczyna się polityka i interesy. To dotyczy wszystkich państw. Większa skala jeśli większe możliwości państwa na świecie.
Bart47 napisał/a:
Amerykańce wywołują wojny, apotem płaczą, że ktoś im zamachy robi... żałosne
Chyba nieumiesz tego dobrze przeliczyć.
Bardziej mi to przypomina centrum handlowe w Budapeszcie niż w Polsce. Arkad Budapest, Örs vezér tere 25/A, 1106 Węgry
d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:
Ładnie ci propaganda wyprała grzechotkę
akurat dobrze prawi, jeżeli z powodu imigranta straciłeś swoją posadę we własnym kraju, to powinieneś się nad sobą zastanowić, bo nikt ne zwalnia dobrego pracownika, żeby wakat obsadzić niewiadomą poza tym legenda głosi, że polacy nie mają pracy, bo dostają ją imigranci, tak samo twierdzą angole, zwykle są to śmierdzące nieroby, dojące system na potęgę!
Jebany konfederata...
Cendlu napisał/a:
Bardziej mi to przypomina centrum handlowe w Budapeszcie niż w Polsce. Arkad Budapest, Örs vezér tere 25/A, 1106 Węgry
w 01;;41 masz plakat po polsku multikino.
na wiki jest nawet artykuł o tym handsome truth, że właśnie harrasował hindusa w Polsce i jest z tego 4minutowe video.
e.t. go home
Cendlu napisał/a:
Polska, Warszawa, Aleje Jerozolimskie 148, Centrum Handlowe Atrium Reduta, a po drugiej stronie Galeria Handlowa Blue City.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów