Z Polski. Ale niezbyt mu wyszło
Z Polski. Ale niezbyt mu wyszło
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w 01;;41 masz plakat po polsku multikino.
na wiki jest nawet artykuł o tym handsome truth, że właśnie harrasował hindusa w Polsce i jest z tego 4minutowe video.
Warszawa, Aleje Jerozolimskie, przy centrum handlowym Reduta
Wygląda na jakąś prowokację, może ustawkę. Po co on to nagrywa i wrzuca do sieci?
Dla wzburzenia nastrojów społecznych?
tak to wygląda. taka zjebana internetowa moda na "odwrócony marketing". zamiast promować swój produkt, to starasz się go zdyskredytować, ale w taki najsłabszy możliwy sposób, który łatwo podważyć i zbudować w odbiorcy wrażenie, że tylko idioci dyskredytują dany produkt.
jak się człowiek napatrzy na taką formę, to sam się ugryzie w język zanim wyrazi krytykę, nawet uzasadnioną, aby nie wyglądać jak ci idioci, których widział.
tutaj produktem jest imigracja. a takie filmy pacyfikują nastroje społeczne wśród przeciętnych ludzi, przy czym wzburzają/radykalizują jedynie jakiś skrajny margines psycholi, których później można wykorzystywać propagandowo, jak rozjuszonych feministek i innych murzynów.
następnie takimi obrazami zagłusza się zwolenników RACJONALNEJ polityki imigracyjnej stawiając ich w jednej linii z takimi "sebkami" z filmików, które często są celową prowokacją.
jeśli obcokrajowiec zabiera ci pracę w twoim ojczystym kraju w którym się urodziłeś
i władasz 100% językiem tego kraju
to jesteś zjebem
i
nieudacznikiem
jedź sam gdzieś pracować...
nagrywający to zjeb...
już nawet lekarze w Polsce pracują obcokrajowcy, bo Polacy sami spierdolili z tego burdelu tam gdzie więcej płacą...
największy wróg Polaka to kurwa partia rządząca
Nikt mu nie zabiera pracy. Dostał zasiłek na trójkę dzieci, to po co ma pracować? Niejaki Rosiewicz z tego żyje, bo ma słabą emeryturkę.
Polska dla Polaków Kurwa!!!!! , walczyliśmy o te ziemie kurwa nasi przodkowie i my będziemy , po to żeby czarne ścierwo tu się panoszyło , Poland For Polish Only!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skrajnie głupi pogląd. Polska jest dla ludzi, którzy potrafią uszanować naszą gościnę i nasze zasady obowiązujące wszystkich. Idiotów wśród polaków nie brakuje więc nie widzę sensu, żeby zamykać się na wszystkich przyjezdnych tylko z tego powodu
Co prawda to prawda , Hindusy i pakole to są brudasy jakich mało i wałkarze jak cyganie.
nie wszyscy znam dobrych hindusów
Polska dla Polaków Kurwa!!!!! , walczyliśmy o te ziemie kurwa nasi przodkowie i my będziemy , po to żeby czarne ścierwo tu się panoszyło , Poland For Polish Only!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale ty kurwa głupi jesteś! piszesz o Polsce dla polaków i piszesz to po angielsku, na polskim forum.... no nie wiem jaką spierdoliną umysłową trzeba być, żeby na to wpaść!
Co ja zjeb . Polus niedojebany . Jeszcze z tą koszulką zjebaną xD jebany nacjonalista . A z mordy wygląda jakby brał z dypu do ryja .
Ty idioto, przecież na ten na filmie jest jankesem.
a jankesi nie biorą z dupy do ryja?
Nie ruchałem żadnego to nie wiem
Z resztą co ma piernik do wiatraka? Cwel chciał potrollować "na polaczka", ale jest zbyt tępy na zrozumienie sytuacji na filmiku.
Tak zmiekkliscie ze będziecie mieć w Polsce to samo co w brytyjskim kalifacie i to tylko kwestia czasu.
bo w tym kartonowym kraju ujdzie mu to płazem, w swojej ojczyźnie po takiej akcji getto by go szybciutko odjebało!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów