18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Dobrze nam już znany kolega z zespołem Touretta próbuje swoich sił w LoL'u i trzeba przyznać, że idzie mu całkiem nieźle, jego kanał to czekoladowe hantle widziałem, ze ma tez fanpage'a na fejsie

Huehuehuehue
Zgłoś
donwasyle 2013-05-01, 10:42
Teraz tylko czekać aż MC Grzesio zacznie trolować ludzi na CSie z CHUJ i FU KURWA
Zgłoś
StalowyStawSkokowy 2013-05-01, 10:50
Tak jest...CHUJ!
Zgłoś
Tassadar 2013-05-01, 11:12
Babą gra, gej z chińskich bajek. A co do filmu to nie jest zabawny... I tak tam granie nie walczącym wręcz jest słabe.

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
CiasnyJanusz 2013-05-01, 11:52 6
Dziekuje dobranoc
Zgłoś
dolarinho 2013-05-01, 11:56
Weterynarze odradzają stosunki z kozami dlatego brudasy ich zhakowały...
Zgłoś
korinogaro 2013-05-01, 12:47 1
Mam nadzieję, że gość nie uważa się za pro wymiatacza ;p
Zgłoś
Kluposz 2013-05-01, 13:17
Niedługo filmik jak gość z zespołem Touretta siedzi na kiblu.
Zgłoś
D................a 2013-05-01, 14:31
Zjebany film ze zjebanej gry.
Zgłoś
Gl0BaL 2013-05-01, 15:48 5
Ta akcja gdzie garen wracał do bazy mnie rozjebała, oni go po krzakach szukać chcieli xD.

CiasnyJanusz napisał/a:

Obrazek Dziekuje dobranoc

Zgłoś
Maxved 2013-05-01, 21:37
zaraz. co??
rozumiem że jak sie ma supporta to można wziąć tego dorana, ale jak idziesz z randomem na bota, w dodatku jestes maksymalnie squishy ad carry i pomimo heala do butow nie bierzesz potionow to chyba cos tu jest nie tak...
Zgłoś
ces 2013-05-01, 22:17
Czemu się śmijecie z tego kurwa biednego gościa chuj?
Zgłoś
Gl0BaL 2013-05-01, 23:31
Szczerze mówiąc to się brecham z typa co nie zmienia faktu że mu współczuje. Taka osoba jest raczej skreślona ze społeczeństwa
Zgłoś
Mysz_Kamiki 2013-05-02, 9:19
Gl0BaL napisał/a:

Szczerze mówiąc to się brecham z typa co nie zmienia faktu że mu współczuje. Taka osoba jest raczej skreślona ze społeczeństwa

co Ty pierdolisz? Jakie skreślenie ze społeczeństwa? Chciałbym podkreślić, że mając zespół Touretta to nie tylko chodzenie i mimowolne przeklinanie... To tylko legenda która wyrosła jak grzybki po deszczu ( jak zauważyłem ) po głupim aczkolwiek śmiesznym programie u Ewci ( ) Drzyzgi. Cwane chłopaczki - nagrywają piosenki z przeklinaniem, sesyjki jak grają w najlepszą grę pod słońcem itd... Hajs się zgadza? Zgadza. Przeklinanie jest w modzie

P.S.
Nie, nie u mnie na wsi

Nie mam czasu
Zgłoś
MilenijnyPasjans 2013-05-07, 12:33
Niesprawiedliwa gra, 5 z zespołem na 5...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów