18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Dobrze nam już znany kolega z zespołem Touretta próbuje swoich sił w LoL'u i trzeba przyznać, że idzie mu całkiem nieźle, jego kanał to czekoladowe hantle widziałem, ze ma tez fanpage'a na fejsie

Huehuehuehue
Zgłoś
masterstcs 2013-04-29, 22:00 10
To mi się nigdy nie znudzi FU KURWA
Zgłoś
MassSlesher 2013-04-29, 22:03 6
O kurwa jaka schiza. Za touretta zawsze piwko
Zgłoś
panorama 2013-04-29, 22:19 1
oooo KURWA haha Szacun i piwo sie nalezy
Zgłoś
kolborano 2013-04-29, 22:53 73
grając w lola każdy ma zespół touretta...

"Wie pan, Bóg nie zabił tej małej dziewczynki. Los jej nie zarżnął, przeznaczenie nie nakarmiło nią psów. Bóg widział, co działo się tej nocy i chyba miał to gdzieś. Wtedy zrozumiałem. To nie Bóg tworzy ten świat. My to robimy."
Zgłoś
Yashashi 2013-04-29, 22:59 2
chuj kurwa czemu on nie kupil potków na starcie kurwa! chuj!
Zgłoś
Mysz_Kamiki 2013-04-29, 23:16 6
za takie fejkowanie gość powinien dostać w ryj ale Wy będziecie się jarać i napierdalać mu centy na adsensie

Nie mam czasu
Zgłoś
wavetaker 2013-04-29, 23:20 7
Poznałem gościa i fejkiem nie jest, ale Polacy to zawistny naród i oczywiście najpierw hejtujesz, potem myślisz... Przykre

Huehuehuehue
Zgłoś
zajete1 2013-04-29, 23:33 2
@UP
Przecież to kobieta, trzeba jej wybaczyć ...
Zgłoś
jebacwas 2013-04-30, 11:23
3:15 Best. Backdoor. Ever.
Zgłoś
S................l 2013-04-30, 22:34
jakoś ostatnio brakuje mi kawałów o z.Touretta na sadolu
Zgłoś
nots 2013-05-01, 8:43
Jakoś tak mało naturalnie przeklina.
Zgłoś
Berus 2013-05-01, 8:51 3
Ja pierdolę, ile można. Niedługo będzie koleś z zespołem Touretta na kiblu albo koleś z zespołem Touretta gotujący jajko na miękko
Zgłoś
bedzio 2013-05-01, 9:20
Em ale kamerka na jego bluze to dobra opcja.....
Zgłoś
professorG 2013-05-01, 10:32
jebaccie, to nie jest nawet podobne do backdoora. backdoor polega na zapierdalaniu do inhibitorów/wież/nexusa z pominięciem minionów, żeby zaskoczyć przeciwnika, a nie na zajściu gości pod wieżą od tyłu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów