📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja pierdole, miód na me zgorzkniałe serce.. Takie rzeczy przy śniadaniu
Ona to chyba lubi, bo jak dla mnie to zaciesza, a nie płacze. Tak czy inaczej, dobrze pierdolnięta, z całą pewnością jest
Tranquillum napisał/a:
Ja pierdole, miód na me zgorzkniałe serce.. Takie rzeczy przy śniadaniu
jaki kurwa miód, mnie aż ciarki przeszły te jej darcie pizdy to powinni montować na junkersach i puszczać z głośników zamiast syren podczas pikowania
Piweczko za słowo pofloydowali.
Nigdy nie mogłabym tam pracować, nie wytrzymałabym tego żeby jej solidnie nie oddać.
ta bezużyteczna człekoppodobna istota nawet nie umie udawać, ze płacze. Poza tym po ataku najego twarz powinien jej legalnie napierdalać plomby, aż do momentu kiedy będzie się dała obezwłądnić bez użycia siły.
Kocham po prostu KOCHAM jak skąd lady myśli że kurwa jest nietykalna i potem kurwa zdziwiona że 90 kilowy policjant ją dociska do parteru i jej bransoletki zakłada
żeby wierzgać do policji w takich krajach jak np. rosja, USA czy chiny to trzeba jednak lubić ból.
Przecież ona gila mu w ryj wtarła...niech się cieszy, że może ma czym oddychać.
Chłopaki policmajstry pełna profeska, przycisk kolanem " na Floyda" , a laska powinna być im wdzięczna, że tylko obezwładniają i zdobią bransoletkami. W niedalekiej przeszłości kiedy to sierp i młot gościły na fladze, to by dostała kilka dobrych pał na plecy , a na dołku solidny łomot i wycieczka na białe niedźwiedzie.
Ona się cieszy przecież. Śmieje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów