18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Tranquillum 2020-10-13, 8:24 20
Ja pierdole, miód na me zgorzkniałe serce.. Takie rzeczy przy śniadaniu
Zgłoś
r061071 2020-10-13, 8:59 1
przecież to lasencja pipe drze

i chyba o nią Ci chodziło

forza nostra legge
Zgłoś
janlew 2020-10-13, 9:42 1
Ona to chyba lubi, bo jak dla mnie to zaciesza, a nie płacze. Tak czy inaczej, dobrze pierdolnięta, z całą pewnością jest
Zgłoś
KebabRemover 2020-10-13, 9:48 2
Tranquillum napisał/a:

Ja pierdole, miód na me zgorzkniałe serce.. Takie rzeczy przy śniadaniu

jaki kurwa miód, mnie aż ciarki przeszły te jej darcie pizdy to powinni montować na junkersach i puszczać z głośników zamiast syren podczas pikowania
Zgłoś
danielbiel1988 2020-10-13, 11:45 3
Piweczko za słowo pofloydowali.
Zgłoś
WildRose 2020-10-13, 12:10 1
Nigdy nie mogłabym tam pracować, nie wytrzymałabym tego żeby jej solidnie nie oddać.
Zgłoś
Umiem_modować 2020-10-13, 12:26 1
ta bezużyteczna człekoppodobna istota nawet nie umie udawać, ze płacze. Poza tym po ataku najego twarz powinien jej legalnie napierdalać plomby, aż do momentu kiedy będzie się dała obezwłądnić bez użycia siły.
Zgłoś
M................e 2020-10-13, 15:17 2
Kocham po prostu KOCHAM jak skąd lady myśli że kurwa jest nietykalna i potem kurwa zdziwiona że 90 kilowy policjant ją dociska do parteru i jej bransoletki zakłada
Zgłoś
ojcieckogut 2020-10-13, 17:04 2

żeby wierzgać do policji w takich krajach jak np. rosja, USA czy chiny to trzeba jednak lubić ból.
Zgłoś
picolo 2020-10-13, 18:30
Przecież ona gila mu w ryj wtarła...niech się cieszy, że może ma czym oddychać.
Zgłoś
NolaanX 2020-10-13, 20:25
Obejrzałem już 15 razy i jeszcze mi się nie znudziło...
Zgłoś
piterzaut 2020-10-14, 0:02 2
Chłopaki policmajstry pełna profeska, przycisk kolanem " na Floyda" , a laska powinna być im wdzięczna, że tylko obezwładniają i zdobią bransoletkami. W niedalekiej przeszłości kiedy to sierp i młot gościły na fladze, to by dostała kilka dobrych pał na plecy , a na dołku solidny łomot i wycieczka na białe niedźwiedzie.
Zgłoś
justincase999 2020-10-16, 2:29
Ona się cieszy przecież. Śmieje.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów