jebani kłusownicy jeśli to nie ryś to sory
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
regal napisał/a:
Najlepsze jest to że wcześniej sami zostawili te wnyki w celu upolowania sarny albo dzika.
nie jestem ekspertem, ale to nie są wnyki tylko potrzask
Powinno być "kolesie katują rysia", wszystko fajnie ale sprawniej by im poszło gdyby ta jedna cipa nie kamerowała i pomogła koledze, a nie co poluzuje to znowu mu zakleszcza się na łapie...
fajny film, tak bobcat to rys widzialem go w polecanych jak ogladalem jak maciek dostal pietnastaka Krata piwa dla tych ludzi.
Kiedyś latałem PPG wzdłuż Wisłoka i koło Bzianki (taka podkarpacka wioska) zauważyłem z powietrza złapanego młodego jelonka. Nie opisze sposobu w jaki tam się to robi z wiadomych względów. Zamarkowałem miejsce na gpsie, a po wylądowaniu pojechałem tam i oswobodziłem zwierza.
CHWD kłusującym wieśniakom.
CHWD kłusującym wieśniakom.
ale jak go uwolnili i się odsunęli to mu się trochę głupio zrobiło, że tak się wcześniej stawiał ^^
Dawno nie było tutaj materiału który sprawiłby, że mogę wierzyć w istnienie dobrych ludzi. Gratuluje panowie a tą zasiekę (czy jak to się nazywa) z dziką rozkoszą zatrzasnąłbym na jajach właściciela.
no dobra uratowali rysia ale za chwile zajebali sarne albo dzika... bohaterowie
@up Skąd wiesz, że to myśliwi!? Może to Ranger Smith i jego kolega z parku Yellowstone!?
"I got this, i got this. Oouu, I had this"
lepiej by chyba zrobili jakby sprowadzili weterynarza z usypiaczami ,niż jak ten ryś cały czas sobie tą łapę podrażniał
@up
trwałoby to zbyt długo, z resztą widać że chłopaki zachowali zimną krew ratując tego zagrożonego wyginięciem sierściucha. nie pozostaje nic innego, jak wstać i zacząć klaskać. mam nadzieję że takich ludzi jest więcej, mam też nadzieję że takich rysiów też jest coraz to więcej...
trwałoby to zbyt długo, z resztą widać że chłopaki zachowali zimną krew ratując tego zagrożonego wyginięciem sierściucha. nie pozostaje nic innego, jak wstać i zacząć klaskać. mam nadzieję że takich ludzi jest więcej, mam też nadzieję że takich rysiów też jest coraz to więcej...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów