📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
Po tym filmiku widać, że lewactwo nie niesie za sobą nic godnego naśladowania, żadnych wartości żadnych idei, a przy tym wszystkim jest bandą idiotów, nieuków, ignorantów, lalusiów, pedałów, anarchistów i wszystkiego najgorszego ścierwa...dziękuje dobranoc
lewiacy źli, narodowcy źli... może tak skończy się te polityczne pierdolenie na sadisticu ?
Widać, że jesteś jeszcze za głupi na sadistica.
do chuja pana, ostatnie czasy co chwilę jakiś palant wyskakuje z filmem typu: PIS jedzie po PO, PO jedzie po PIS, nardowocy jadą po lewakach, l;ewacy jadą po narodowcach. Sorry ale to ni chuj sadystyczne jest, ani smieszne, ani ciekawe bo mnie tak obchodzi jak zeszłoroczny śnieg.
Uwolnić Rudolfa Hessa!!!
No lewacy faktycznie zwykle tylko krzyczą, ale ten facet co zadawał pytania to specjalnie chciał ich zjebać i on nie oczekiwał odpowiedzi ich ciciał z nich zrobić idiotów a co oczywiste robił to tyko po to żeby jego żałosna strona (Pytam.pl chyba) mogła prosperować i żeby on mógł uciułać te 2000 zł nic nie robiąc i nic nie umiejąc. Gość nie jest lepszy od lewaków. Jebać go!
żałosny ten koles... chcial zablysnac ale niestety slabe gadanie miał...
Wybaczcie, ale jak słyszę zdanie typu "lewacy są głupi, jałowi, nie przejawiają żadnych wartości" to aż mnie ściska. Głupi, jałowi, zdegenerowani, otumanieni itd. ludzie są po zarówno po lewej i po prawej stronie.
tasior87, skoro uważasz, że "Po tym filmiku widać, że lewactwo nie niesie za sobą nic godnego naśladowania, żadnych wartości (...) jest bandą idiotów, nieuków, ignorantów, lalusiów, pedałów, anarchistów " to wychodzi na to, że wszyscy prawicowcy zachowują się jak obrońcy krzyża tak? Głupi jesteś.
Jacy moderatorzy tacy userzy.
tasior87, skoro uważasz, że "Po tym filmiku widać, że lewactwo nie niesie za sobą nic godnego naśladowania, żadnych wartości (...) jest bandą idiotów, nieuków, ignorantów, lalusiów, pedałów, anarchistów " to wychodzi na to, że wszyscy prawicowcy zachowują się jak obrońcy krzyża tak? Głupi jesteś.
1:52
-A może mi Pan pokaże, co to jest?
-Ja Panu nic nię będę pokazywać
Spadłem z krzesła ze śmiechu
-A może mi Pan pokaże, co to jest?
-Ja Panu nic nię będę pokazywać
Spadłem z krzesła ze śmiechu
No niestety. największego idiotę to z siebie zrobili sami pytający. no bo czemu np ma sluzyc wmawianie kaliszowi ze jest mannem? nie lubie kalisza, ale koles pytajacy chyba nie skojarzyl co to desygnat . calu filmik jest gowniany i na jedno kopyto: zadawac idiotyczne pytania tak zeby pytani nie wiedzieli o co chodzi. nie udowadnia to niczego, poza tym jak niski poziom reprezentuja pytajacy. przykre
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów