📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Baby to jednak są wredne. Sądząc po głosie filmowała też baba. Nie dość, że po akcji koleżankę bolał łeb, to jeszcze później stała się pośmiewiskiem w Internecie.
Dwie fajne dupcie a pół monitora zajęte przez coś... To duże czarne... Wstawi ktoś tego gościa z harpunem bo ja na telefonie działam i potrwa to wieki.
ta kruszynka w czarnym przypomina mi moją WFistkę
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Na harda z tym.
Chciałem napisać, że rąbałbym tę po prawej, ale zaraz banda sadoli by pisała, że ich prawej i że lubię czarne dziury. Więc pierdolę napiszę, że fajnie się na ryj zjebała.
na chuj wrzucacie taki badziew
a mogła ją zjeść...
@dziadek8724 ojejciu, bo jak facetowi nie wyjdzie i też staje się "pośmiewiskiem" w internecie, to wszyscy jego koledzy źli i w ogóle. Załóż sobie tampon.
Chodziło mi o to, że u bab zazwyczaj górę biorą emocje. Facet potrafi kumplowi rozjebać np. nos, a parę chwil później iść z nim na piwo. Baba by to zapamiętała do końca życia. Oczywiście są wyjątki.
Sam sobie, kurwa, załóż. Jeśli już poruszasz te tematy to wygoogluj co się robi z tamponami, debilu.
paix napisał/a:
Załóż sobie tampon.
Sam sobie, kurwa, załóż. Jeśli już poruszasz te tematy to wygoogluj co się robi z tamponami, debilu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów