Spotkanie dla wypoczynku, rozrywki i rekreacji - odnowy sił psychofizycznych.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Spotkanie dla wypoczynku, rozrywki i rekreacji - odnowy sił psychofizycznych.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Biala odmiana meksykańskiej patologi. Wiekszego gowna tyutaj dawno nie widzialem.
Pedały i ich mega „ciężarówki”, będące przedłużeniem siusiaków. Tik tok jak się patrzy.
Na gitarze to już nie pogra.
lokal.szczecin napisał/a:
Biala odmiana meksykańskiej patologi. Wiekszego gowna tyutaj dawno nie widzialem.
Wrzuć swoje zdjęcie.
Wtedy zobaczysz.
djpyza napisał/a:
walka sadoli lvl master ! hahahahha
Mateuszu Sienko z Białego stoku. Kiedy nauczysz się pisać zdania z dużej litery na ich początku? To nie Podlasie tylko ogólnopolski portal.
baronturbina napisał/a:
Mateuszu Sienko z Białego stoku. Kiedy nauczysz się pisać zdania z dużej litery na ich początku? To nie Podlasie tylko ogólnopolski portal.
Białegostoku, jeśli już. Zabłysnął, geniusz polonista... Jak mnie takie coś wkurwia.
dupamalgosi napisał/a:
Białegostoku, jeśli już. Zabłysnął, geniusz polonista... Jak mnie takie coś wkurwia.
Nie udzielaj się. Podlasie to sztuczny twór, gdzie to samych czerwonych przesiedlili. Dla mnie to Biały stok. Taka gra słów: Biały jak wódka, stok jak staczanie się.
Broń swojego chłopaka pod remizą, nie tutaj.
baronturbina napisał/a:
ja ci już kiedyś napisałem dziecko czemu nie piszę zdania z wielkiej litery. ty jesteś tak zafiksowany że tego nie ogarniasz, albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem tyle w temacie misiaczku.
baronturbina napisał/a:
Nie udzielaj się. Podlasie to sztuczny twór, gdzie to samych czerwonych przesiedlili. Dla mnie to Biały stok. Taka gra słów: Biały jak wódka, stok jak staczanie się.
Broń swojego chłopaka pod remizą, nie tutaj.
ty jesteś zwykłym głupim małym petem z sadistika do tego jesteś tak durny że pewnie nie rozumiesz mojej wypowiedzi dalej. taki z ciebie obszczymur i kończę z tobą dyskusje bo mi się już nie chce zniżać do tak przyjebanego poziomu jak twój .wyjdź z tej swojej nory śmierdzącej to zaczniesz patrzeć inaczej na świat przychlaście. wiem jesteś biedakiem nie stać cię na wyjazdy po świecie bo siedzisz u tatusia i mamusi na garnuszku ptfuuuuu ptfuuu :***
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów