📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ale złomowiec blisko
Dogecoin : DMKEKEnVgu44bv6rP9JzDiKg3YESD6eaUq
BitCoin : 16sYeMpCYTjbTieJTbNCvmTHMjW537Ba5p
Złótówka : PL10 1440 1084 0000 0000 1724 7697
"-Dzwon na policje.
-Jaki numer?"
PS
Jesli jestes autorem filmiku to juz mogles sie odrobine wysilic i opisac wydarzenia i rozmowy po kolizji.
Baba "Janusz" kurwa - jak zwykle: "jak jeździsz kurwa?!". Trzeba było tej szmacie ryja obić, inaczej się Janusze nie nauczą jeździć.
akurat tutaj niestety autor filmiku zawinił , nie wiem czemu tak jest , ale jak zapala się zielone i on rusza , baba z tego clio tez ma zielone dalej , i trzeba im ustąpić sam w tym miejscu kilka razy sie zapomniałem. to koło galerii bałtyckiej skrzyżowanie.
ale i tak chuj jej w dupe co sie wydziera szmaciora.
ale i tak chuj jej w dupe co sie wydziera szmaciora.
Mlodey napisał/a:
Nie jestem autorem nagrania ale z tego co widać to kobieta, która z ryjem wyleciała wyjechała na czerwonym.
a gdzie miała sygnalizację świetlną?
Kobieta miała pierwszeństwo.
Gość ewidentnie nie ustąpił pierwszeństwa (oznakowanie pionowe i poziome. Wcześniej światła dotyczyły przejścia dla pieszych).
"ty skurwesynu zajebany"
brzydak napisał/a:
a gdzie miała sygnalizację świetlną?
Kobieta miała pierwszeństwo.
Gość ewidentnie nie ustąpił pierwszeństwa (oznakowanie pionowe i poziome. Wcześniej światła dotyczyły przejścia dla pieszych).
Tutaj jest miejsce kolizji, poza tym w 1:13 widać w prawym górnym rogu zielone światło dla gościa wyjeżdżającego
Pasy się zmienia a nie przejezdza. I jeszcze debij film udostępnia
brzydak
Skoro on miał swiatła to ona też musiała mieć.
TO jest nówka sztuka krzyżówka, budowana na euro2012, każdy wjazd jest z sygnalizatorem.
Baba dała dupy, tyle w temacie.
Szkoda że nie widać faktycznie światła. Ale jest tam najebane tyle kamer że ja pierdole i tak znajdą winnego (tristar)
A ciekawostka taka, w razie pojedziecie do trójmiasta to nie przekraczajcie prędkości !
Niedługo włączą u nas z Tristara, odcinkowy pomiar prędkości na wielu ulicach. Szkoda by było aby dostać pamiątkę z wakacji.
Warto też dodać, że za czerwone światełko również można otrzymać polecony
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Skoro on miał swiatła to ona też musiała mieć.
TO jest nówka sztuka krzyżówka, budowana na euro2012, każdy wjazd jest z sygnalizatorem.
Baba dała dupy, tyle w temacie.
Szkoda że nie widać faktycznie światła. Ale jest tam najebane tyle kamer że ja pierdole i tak znajdą winnego (tristar)
A ciekawostka taka, w razie pojedziecie do trójmiasta to nie przekraczajcie prędkości !
Niedługo włączą u nas z Tristara, odcinkowy pomiar prędkości na wielu ulicach. Szkoda by było aby dostać pamiątkę z wakacji.
Warto też dodać, że za czerwone światełko również można otrzymać polecony
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów