Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak mnie wkurwiają takie zachowania, przy KOLIZJACH (nie wypadkach!) typu "dzwonić po policję?" Nie kurwo, morda w kubeł i czekaj grzecznie, jak mężczyźni rozmawiają, bo w przeciwieństwie do ciebie mają mózgi i wiedzą, że nie zawsze trzeba dzwonić, jeśli sytuacja na to pozwala... Jak to zawsze powtarzał mój ojciec - nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu...
Potem jak faktycznie będzie gdzieś ta policja potrzebna, to kurwa nie ma, bo nagle w mieście 20 "kolizji" i wszędzie radiowozy trzeba powysyłać, a w 90% przypadków, można by było sprawę załatwić na oświadczenie, jeśli sprawa tak jak tu, jest ewidentna, co dla obydwu stron jest opcją lepszą z uwagi na kilka czynników...
pomocdrogowa.org/download/Oswiadczenie%20sprawcy%20kolizji%20drogowej.pdf
Wydrukujcie, wrzućcie do schowka, czy złożone do dokumentów, nie wiecie kiedy się może przydać...
A weź nie pierdol, bo nie wzywać to sobie można jak się o kogoś otrzesz na parkingu pod sklepem, a w przypadku tak ciężkiego naruszenia przepisów jak jazda na czerwonym nawet sekundy nie powinno być zawahania, tylko od razu telefon na policję. Niech eliminuje z ruchu takich debili.
Od dzisiaj naszym sadolowym, bragającym się miękkim chujkiem ogłaszam ~MaszAyahuaskę
Król jest jeden i sam się koronował...
sadistic.pl/zrobilem-sie-glodny-vt461215.htm
serek, gówno wiesz o prawie, a złaszcza o bezprawiu w prawie, w obydwie strony... Tyle...
Wystarczy dopisać w oświadczeniu:
"Oświadczam, że w momencie podpisywania oświadczenia, jestem w pełni świadom swoich czynów, robię to dobrowolnie przez nikogo nie przymuszany, przyznając się do winy, oraz oświadczenie to, nie jest wynikiem szoku powypadkowego"
Chuja Ci da taki dopisek.
Jak ci ludzie przekazali nagranie Policji, to może i kierowca Audi dostanie drugi mandat, za prędkość 90km/h w tym miejscu, bo tyle mniej więcej jechał i bardzo łatwo to wyliczyć będąc na miejscu i mając nagranie.
nie można - urządzenie nagrywające nie ma homologacji, więc taki film na nic się zda.
Tak samo wygląda sytuacja, gdy na przykład jedzie sobie Honda Civic (ten model Ufo, który ma licznik cyfrowy), a jadący na pasie obok kierowca radiowozu zerknie na prędkość na jego wyświetlaczu cyfrowym i stwierdzi, że wg jego wskazań kierowca Hondy przekracza prędkość - nie ma podstaw do ukarania.
Dla jasności podkreślę jeszcze raz: co innego homologacja urządzeń pomiarowych stosowanych przez policję, a co innego DOWÓD, jako pojęcie ogólne, w sprawie.
A odnosząc się do " cyfrowego licznika w ufo" - to jest on tak samo wiarygodny dla policjanta jak analog w passeratti 1.9 tdi, czyli de facto...wcale.
Generalnie wina Hummera, bo jechał na czerwonym, ale kierowca Audi też mandat powinien dostać, skoro zapierdala tak szybko że go wyrzuca na przeciwległy pas ruchu.
Co Ty gadasz, wystarczy nierówność nawierzchni. Minimalna różnica w działaniu zacisków na tarczach i Cię będzie znosić... W ogóle ten wymysł, że komuś mogą za prędkość dowalić mandat to jakieś nieporozumienie. Fantazja Was ponosi...
Takie pierdolenie o Chopinie, że "a ten to mógł a tamten mógłby".
Tak, jestem z okolic Krakowa. I spotykam gościa regularnie. Ostatnio na cpn, jak tankował gaz do Hummera:)
Wierzcie mi, każdy z naszej okolicy wie, że ten gość który prowadzi tą wypożyczalnie i jeździ tymi hummerami uważa, że wszędzie ma pierwszeństwo:)
Tak, jestem z okolic Krakowa. I spotykam gościa regularnie. Ostatnio na cpn, jak tankował gaz do Hummera:)
Heh to pewnie takie zdarzenia jak to, nie są Wam obce
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów