📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Żeby rozwiać wszelkie wątpliwości, Łoś miał czerwone, wiec jest sprawca kolizji...
Rosja i wszystko jasne tam nawet łoś na drodze to łoś a nie jak u nas w kraju.
Łoś straci prawko na 3 miechy
Biały sedan wymusił pierwszeństwo. Nie dał łosiowi opuścić skrzyżowania. 250zł i 6pkt.
łoś super kurwa ktoś
i kto teraz kurwa zaplaci za lakier?!
Pewien myśliwy poszedł na polowanie, na polanie upatrzył dorodnego łosia. Wycelował, wstrzymał oddech i strzelił, łoś padś. Myśliwy wyszedł na polanę, ale niestety po łosiu nie było już śladu. Minęło kilka lat, znajomy łoś wychodzi na polanę i patrzy, a tam piękna łosica leży, patrzy na niego zalotnie i mówi:
- Cześć łosiu, jestem łosica z wielkim cycem.
- A ja jestem łoś. (patrzy się na miejsce pomiędzy swoimi nogami). Po prostu łoś.
- Cześć łosiu, jestem łosica z wielkim cycem.
- A ja jestem łoś. (patrzy się na miejsce pomiędzy swoimi nogami). Po prostu łoś.
to chyba codzienność u nich skoro gość co kosi trawe z prawej strony miał na łosie kompletnie wyjebane i se kosił dalej
Zrobi ktoś tego slow-motion ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów