Główna nagroda to kara a nie wygrana
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Pan Mariusz chyba lubi swojego przyjaciela. Widać, że w domu lubią kanapki, gdzie pan Mariusz jest wkładem.
kurwa co tutaj jest karą ?? wygrał furę wygrał... a ty co wygrałeś ??? pewnie żeton na kielnie i beton...
fajny kolor tego poldka
@gordon_gekko
Jak nigdy nie byłeś właścicielem poloneza to się nie wypowiadaj.
Pijanowski w szczytowej formie.
E Beniu nie przesadzaj Zawsze to nagroda. A na tamte czasy i tak był luksus
Lepszy nowy poldek własny, niż wiecznie od starego golfa trójkę albo inne cudo pożyczać..
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Beniu_Beniu napisał/a:
@gordon_gekko
były własciciel malucha / poloneza (1. stary przód stary tył = borewicz 2. nowy tył stary przód 3. nowy przód nowy tył ) / skody felicji / aktualnie skody octavi RS były własciciel Yamahy YZF R6 i GSR`a - wiec prosze cię nie mów mi co mam robić a czego nie...
Cytat:
pewnie żeton na kielnie i beton...
Albo talon - na kurwę i balon.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów