Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzieci zawsze szkoda.
Najbardziej zadziwia fakt jakie są pod tym filmem dowcipkujące
komentarzee - wiadomo to taki portal więc nie ma się co spinac... Ale dla porównania te same osoby pod filmem z krzywdą konika/pieska będą się nagle rozczulać, wylewać swoje troski i żale, albo pisać jak to by załatwiły gościa który krzywdzi te zwierzęta.
Takie osoby to zezwierzęcone bydło, warte tyle co bydło. mentalnie i umyslowo na poziomie tych zwierząt.
Wyjebane mam na jakieś azjatyckie dziecko w jakimś azjatyckim kraju, im mniej tego robactwa gdzieś tam tym lepsze powietrze i klimat w Polsce, natomiast jeśli podniosłabyś rękę na mojego psa to bym ci ją upierdolił przy dupie i co komu po zmywarce z jedną ręką?
Dzieci zawsze szkoda.
Najbardziej zadziwia fakt jakie są pod tym filmem dowcipkujące
komentarzee - wiadomo to taki portal więc nie ma się co spinac... Ale dla porównania te same osoby pod filmem z krzywdą konika/pieska będą się nagle rozczulać, wylewać swoje troski i żale, albo pisać jak to by załatwiły gościa który krzywdzi te zwierzęta.
Takie osoby to zezwierzęcone bydło, warte tyle co bydło. mentalnie i umyslowo na poziomie tych zwierząt.
Myślę, że się mylisz. Te osoby, którym żal dziecka to te same, którym żal zwierząt - czyli takie, u których rozwinął się w mózgu ośrodek odpowiedzialny za empatię. A przeciętny sadol nie zna takiego uczucia jak empatia i dlatego niezależnie od materiału ma ubaw bo cieszy go każda krzywda - niezależnie od tego czy zasłużona czy nie. Ja bym oczywiście zajebał wszystkich ludzi pozbawionych empatii bo to są właśnie wszytsko potencjalni mordercy gwałciciele itp. No są jeszcze formy pośrednie którzy po prostu są zjebanymi rasistami, którzy uważają, że są lepsi bo mają inny kolor skóry, ale to zwykle niedojebanie mózgowe, tych mi nawet trochę szkoda.
dajcie znać jak znajdą odpowiedni klucz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów