📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Co się dziwić po takich starych autach? Już dawno powinny być przerobione na żyletki.
IOI O tym samym pomyślałem. Jak można, tych aut się nie tuninguje. One mają taką wygladać.
Ano opel panie...
@Sonal żyletki kurde? Przecież to taka chujowa stal, że nawet by tego naostrzyć nie szło...
Bo tępość odziedziczyło po właścicielach...
Bo tępość odziedziczyło po właścicielach...
tak jak wyzej wspomniane zostało, jeżeli to bmw sytling 95 oryginalny to ładnie musiał przyoszczędzić na dystanse i śrubach do takiego zestawu, ujebały mu się szpileczki niemiłosiernie...
Czy tylko ja jestem zdania, że TAKA gleba w samochodzie to skrajna wiocha? Rozumiem, że można obniżyć zawieszenie o 1-2 cm - to w niektórych przypadkach poprawia wygląd samochodu (o prowadzeniu nie wspominam, bo to zależy jednocześnie od kilku połączonych ze sobą czynników).
@BeKay zależy kto co lubi. Dla niektórych musi być po prostu nisko i szeroko.
SAAB - ni to wiking, ni to szwab.
Ale mnie wkurwiają takie przeróbki, później się taki debil toczy 5 km/h przez skrzyżowania/tory/dziury i blokuje ruch, bo jedzie na glebie.
No i kurwa prawidłowo.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów