18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
IOI 2016-06-24, 16:02 102
kara za zrobienie z saaba wiesniakowozu.
Zgłoś
Sonal 2016-06-24, 16:25 3
Co się dziwić po takich starych autach? Już dawno powinny być przerobione na żyletki.
Zgłoś
Qunda 2016-06-24, 16:51 2
IOI O tym samym pomyślałem. Jak można, tych aut się nie tuninguje. One mają taką wygladać.
Zgłoś
TT4 2016-06-24, 16:54 1
Ano opel panie...

Syneczkowie nie wysiadacie tutaj...

youtube.com/watch?v=6od76UNHt-M
Zgłoś
g................d 2016-06-24, 19:20 4
@Sonal żyletki kurde? Przecież to taka chujowa stal, że nawet by tego naostrzyć nie szło...

Bo tępość odziedziczyło po właścicielach...
Zgłoś
Essent 2016-06-24, 20:15 1
Ojej kółko się ujebało
Zgłoś
lexusx 2016-06-25, 2:50 2
Tak sie kończy zabawa, jak sie chuj wie jakie dystanse zakłada.
Zgłoś
Dziamian 2016-06-25, 8:13
tak jak wyzej wspomniane zostało, jeżeli to bmw sytling 95 oryginalny to ładnie musiał przyoszczędzić na dystanse i śrubach do takiego zestawu, ujebały mu się szpileczki niemiłosiernie...
Zgłoś
BKKWK 2016-06-25, 8:30 16
Czy tylko ja jestem zdania, że TAKA gleba w samochodzie to skrajna wiocha? Rozumiem, że można obniżyć zawieszenie o 1-2 cm - to w niektórych przypadkach poprawia wygląd samochodu (o prowadzeniu nie wspominam, bo to zależy jednocześnie od kilku połączonych ze sobą czynników).
Zgłoś
mucha96 2016-06-25, 8:54
@BeKay zależy kto co lubi. Dla niektórych musi być po prostu nisko i szeroko.
Zgłoś
Gruby Brzuch 2016-06-25, 8:59 6
SAAB - ni to wiking, ni to szwab.
Zgłoś
Jaroos92 2016-06-25, 10:29 12
Ale mnie wkurwiają takie przeróbki, później się taki debil toczy 5 km/h przez skrzyżowania/tory/dziury i blokuje ruch, bo jedzie na glebie.
Zgłoś
jamniczek 2016-06-25, 10:49
No i kurwa prawidłowo.

Marysieńko... Obudź Króla Jana!
Zgłoś
Okrupnik 2016-06-25, 13:29
Saaborghini, co oni ci zrobili ...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów