Wygląda jakby to się kręciło, lecz tak na prawdę każda kropka przemieszcza się w linii prostej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie wiem, może to coś ze mną, ale ni chuj widzę, żeby się to kręciło.
Paski na szybę, naklejki samochodowe, folie do lamp i wiele innych !
Nie chcę Cię martwić, ale to coś z Tobą.
Wygląda jak cipka, lecz tak naprawdę to ciastko
Chuja prawda! To się kręci ale wygląda jakby kropki przemieszczały się po liniach prostych. Mnie w chuja nie zrooobisz, nie nie nie!
Hipocykloida, nic odkrywczego
To sie kurwa kręci... Tylko promień "małego koła" jest tak dobrany (połowa?) że punkty styczności kazdego punktu małego koła wypadają dokładnie po 2 końcach średnicy dużego
Duży promień równa się dwukrotności małego promienia. Szczególny przypadek hipocykloidy wspomnianej we wcześniejszym komentarzu.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów