Film w odwrotnej kolejności. Najpierw kamera która pokazuje nam rasowego aryjczyka a potem kamera w tej ekskluzywnej restauracji gdzie pracuje przecudna biała blondynka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Siberian_Meat_Grinder napisał/a:
tak - a później gość na wkurwie wyciąga klamkę i strzela ... to wygląda na Stany, więc polskie kozaczenie raczej tam nie przejdzie. Kiedyś "kolega kolegi" z pochodzący z (chyba) Łomży pofikał pod dyskoteką w Chicago, to matka musiała zwłoki sprowadzać na własny koszt do Polski. Dostał pół magazynka od czarnego bo zapomniał, że nie jest pod remizą na wsi, a wódka nie daje nieśmiertelności.
uważasz, że porównanie najebanego kolegi, kozaczącego na zewnątrz dyskoteki i gościa sięgającego ledwo przez okno żeby okraść jakiegoś mcdonaldsa jest miarodajne? Trzeba obiektywnie przyznać, że kolega z chicago to przykład osiedlowego spierdoksa, ale i ta babka na filmiku spierdalała w tempie dżdżownicy, będąc w stanie się obejrzeć, czy gość aby na serio kradnie? Wcale nie musiała odstawiać bohatera.
@up:
z racji wykonywanego zawodu wiem, że ludzie różnie reagują na sytuacje stresowe i od zwykłej, nieprzygotowanej osoby nie można wymagać by zachowała się jak profesjonalista. Poza tym to kobieta, która prawdopodobnie pierwszy raz coś takiego przeżyła - dlatego się jej nie dziwię.
z racji wykonywanego zawodu wiem, że ludzie różnie reagują na sytuacje stresowe i od zwykłej, nieprzygotowanej osoby nie można wymagać by zachowała się jak profesjonalista. Poza tym to kobieta, która prawdopodobnie pierwszy raz coś takiego przeżyła - dlatego się jej nie dziwię.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów