📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Az mi się przypomniała zagadka z czasów szczeniaka.
Co to jest:
Czarne na czerwonym jedzie po zielonym?
Murzyn na Jawie jedzie po trawie
Co to jest:
Haha. Z tą muzyką to brzmi jak wstęp do wiadomości
Patrzcie i uczcie się tam w TVP
Patrzcie i uczcie się tam w TVP
Beny_Kuleczka napisał/a:
Az mi się przypomniała zagadka z czasów szczeniaka.
Co to jest:
Było jeszcze:
czarne na czarnym jedzie na białym"?
odp. murzyn na murzynce jedzie na pierzynce
No to już trzeba mieć pecha żeby cie auto jebło a jakiego pecha aby później bezczelnie zaorało tobą 100 metrów...
Te potrącenia w Chinach juz nie robią na nikim większego wrażenia. Mało spektakularne.....
Generalnie w Chinach jak już się kogoś potrąci, to mniejsza kara jest za zabicie takiego człowieka , coś tam się dostaje za nieumyślne zabicie i tyle.
W przypadku potrącenia może zajść sytuacja płacenia odszkodowania przez całe życie i nie ma zmiłuj się, dlatego na tym filmie kierowca jedzie dalej ...
W przypadku potrącenia może zajść sytuacja płacenia odszkodowania przez całe życie i nie ma zmiłuj się, dlatego na tym filmie kierowca jedzie dalej ...
Za opis dostajesz piwo, nie muszę oglądać
Nie tylko w chinach, w PL jest tak samo, lepiej jeśli ofiara nie przeżyje, tylko wszędzie teraz te kamery...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów