Jako że zostały dodane kolory do danej płci ogłaszam. Wielu użytkownikom nie podoba się ten stan rzeczy. Mnie osobiście zależałoby, aby każdy użytkownik mógł zmienić kolor na dowolny z danej palety barw w ustawieniach np. kolory dla użytkowników są mniej nasycone niż dla moderatorów. Przykład:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Myślę ze było by tu kolorowo jak w przedszkolu albo na paradzie równości, osobiście dałbym wszystkie nicki białe/lekko szare. :p
solltys napisał/a:
Kolor nie musi być tak jak podałem może być szczątkowy, aby nie był walący po oczach. Może być nawet kilka kolorów mniej jaskrawych np. 5 do wyboru.Myślę ze było by tu kolorowo jak w przedszkolu albo na paradzie równości, osobiście dałbym wszystkie nicki białe/lekko szare. :p
Może niech ktoś inny się wypowie aby nie było że się czepiam. Mnie na obecny moment irytuje już fakt że ciężko odróżnić moderatorów od tych zasłużonych użytkowników bo jest już teraz syf z tymi kolorami i jest grupa "uprzywilejowanych" userów zamiast tego aby każdy kolor reprezentował jakąś konkretną grupę no ale mówię, ja jestem wzrokowcem i do tego pedantycznym w pewnych aspektach.
A ja uważam że niebiesko - różowe nicki to był zajebisty pomysł.
A ja uważam, że dawna kolorystyka była najlepsza. Teraz zrobił się cyrk.
Nie wierzę, że się z tym waginosceptykiem w czymś zgadzam ale poprzednie kolory były najlepsze.
Teraz sie robi sztuka dla sztuki.
Teraz sie robi sztuka dla sztuki.
Chamstwo! A jak ktoś nie jest kobietą ani facetem? Mamy 56 płci!
bialyrasizm.pl/spis-i-charakterystyka-wszystkich-56-plci/
bialyrasizm.pl/spis-i-charakterystyka-wszystkich-56-plci/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów